От х:

Днес в x:

Майкъл Джексън приел исляма?!

Британският таблоид The Sun разпространи информацията, че американският поп-певец Майкъл Джексън е приел исляма и е сменил името си на Микаел (Mikaeel). По данни на изданието, церемонията по приемането на новата религия се е състояла в Лос Анджелис.

Поканеният имам изпълнил кратък обред, след това Джексън приел новото си име. Според The Sun, най-напред му било предложено името Мустафа, но певецът не се съгласил. Преди да приеме исляма, Джексън принадлежеше към сектата "Свидетели на Йехова".

На 24 ноември Майкъл Джексън трябва да се яви пред съда в Лондон, където ще се гледа делото за нарушаване на авторски права. С иск към Висшия съд се обърна шейх Абдула бин Хамад бин Иса ал-Халиф, който желае певецът да му изплати 7 милиона долара.

Шейх Абдула обвинява Джексън в това, че е нарушил договора по издаването на два албума, продуцирани от арабина. Освен това шейхът претендира и за връщане на парите, които е похарчил за построяването на звукозаписно студио за певеца и организарне на новото му концертно турне.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини