От х:

Днес в x:

Обвиненият в сексуално насилие Бил Козби е сляп и живее в свой собствен ад

Докато все още чака да разбере дали ще бъде изправен пред съда по обвинение в три случая на сексуално насилие, Бил Козби изгуби напълно зрението си и подкрепата на всички, освен тази на съпругата си Камил.

Култовият комик страда от кератоконус, състояние влошаващо се с годините, през които броят на женте, твърдящи че Козби ги е изнасилил и подложил на сексуално насилие нарасна до 50.

“Жертвите му може би ще намерят някаква утеха, че той самият живее в свой собствен ад. Той страда от дегенеративно очно заболяване и е напълно сляп. Всичките му холивудски приятели са му обърнали гръб”, казва източник на Ню Йорк Пост.

Козби е затворен в къщата си в Пенсилвания, в компанията на съпругата си Камил. Единствените му приятели са армия платени адвокати.

Докато все още предстои да се разбере дали ще бъдат заведени и други дела по обвинение в сексуално насилие, звездата от Шоуо на Козби ще се изправи пред съда заради твърденията на Андреа Констанд, че я е нападнал през 2004.

Наскоро Козби получи зелена светлина да съди Констанд, майка й и адвоката й, както и компанията собственик на Нешънъл Инкуайърър, заради твърденията му за нарушаване на споразумението за конфиденциалност във връзка с обвиненията, отправени към него. Ответни дела са заведени и срещу други предполагаеми жертви.

Съпругата на Козби запазва мълчание, докато все повече и повече жени обвиняват съпруга й в прояви на сексуално насилие в период от няколко десетилетия.

“Бил унижи Камил, и сега си търпи последствията”, казва още източникът на Ню Йорк Пост.

Въпреки че Козби многократно отхвърли обвиненията срещу себе си, през 2006 той призна, че е използвал наркотици и статуса си на звезда, за да прави секс с различни жени.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини