От х:

Днес в x:

Променлива облачност в цялата страна

Днес (20 юли) облачността над страната ще е променлива. На отделни места, главно в планинските райони, ще има слаби превалявания от дъжд. Ще духа слаб, в Източна България до умерен север-северозападен вятър. Максималните температури ще са между 23°-28°, в крайните югозападни райони – до 30°.

Атмосферното налягане е малко по-високо от средното за месец юли и през деня ще остане без съществена промяна. Това съобщи за Агенция „Фокус“ дежурният синоптик Евгения Егова от от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Над планините ще има по-често значителна облачност и на отделни места в масивите в Западна България ще превали дъжд. Ще духа до умерен по високите част силен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 19°, а над 2000 метра – около 12°.

Над Черноморието облачността ще е променлива. В сутрешните часове ще духа до умерен вятър от север, който по-късно през деня ще се ориентира от изток-североизток. Максималните температури – 26°-28°, каквато е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.

 

Източник: http://www.actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини