От х:

Днес в x:

Reality-фантазиите на мъжките списания

Няма значение, че навън е есенно-студено – на телевизионния екран са се развихрили няколко риалити формата, които ожесточено се борят за зрителско внимание.

На „Сървайвър" по bTV и на „Биг Брадър" по Нова телевизия им е топличко и уютно в ефира съответно за 3-ти и 4-ти път.

По традиция те дават шанс за 3 минути слава на почти 50 българи, жадни за популярност.

Тази година сред тях има и вече познати лица като Яна Маринова - Мисис България 2004, Здравко Здравков- бивш вратар на националния отбор, и моделът Али Алиев.

В риалити предаванията всеки път се появяват жени и мъже, които впечатляват с атрактивност и чар. Е, на представителите на силния пол им обръщат по-малко внимание, докато дамите се радват на повече медийни изяви.

Как ще отговорят на предизвикателството на толкова красиви жени в ефира мъжките списания?

Ние се свързахме с техните главни редактори и ги попитахме директно коя мацка биха разсъблекли и разхвърляли на страниците си.

Тодор Пеев от FHM се оказа заинтригуван от Ангелина Ангелова и Иванина Колева от ББ4.

В „Сървайвър" му хванала окото Яна Маринова, „но става и една от Силвиите, май Радулова беше", каза Главният в едно от най-четените мъжки списания.

Христо Кьосев, който се разпорежда в българския Плейбой, беше далеч по-лаконичен и заяви, че не е впечатлен от Големия брат и неговите жени.

Евгения Ангелова от Оцеляващите обаче му се стори подходяща за корица на Плейбой. И още как, и още как.

Единствената дама в тази компания е Ваня Николова, която отговаря за максималистите от MAX.

Тя обясни, че има резерви към риалити героите като цяло и смята, че те биха принизили до известна степен нивото на списанието.

Нейният екип се интересува повече от танцуващите личности в „Dancing Stars", „които са на съвсем друго равнище", продължи Ваня.

Ние за тях не искахме да питаме, защото някои вече са се събличали за корици, а други просто са изпуснали момента. Но ще се зарадваме да видим някои от тях в любимия ни MAX.

Само Ивайло Цветков, който шеф-ства в Максим, се оказа Неуловимият и след почти месец опити да се свържем с него, в крайна сметка не успяхме.

От списанието отказаха да коментират дали проявяват интерес към някоя от риалити героините, а ние само ще ви кажем да не изпускате следващата корица на изданието. Заслужава си, гаранция.

Източник: tialoto.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини