От х:

Днес в x:

Дерето в Република отново обгази Хасково

    Гъсти облаци дим се извиха над дерето в хасковския квартал Република в ранния следобед днес. Пушеците бързо се разнесоха и обгазиха близките блокове в Орфей, както и района надолу към АГО, Цигарената и болницата.

    Горят боклуците, изхвърляни с години в дерето от обитателите на близките коптори. Разбира се, никой от тях не бе видял кой е запалил отпадъците.

    Пожарният автомобил едва се провря сред съборетините, за да се добере до горящото сметище. Огнеборците не бяха много словохоотливи, но все пак признаха, че особено през лятото не минава седмица, без да се отзоват на сигнал за пожар в дерето на Република.

    От общината признават за тежкия проблем с дерето в квартала, превърнато в сметище. Според администрацията той може да бъде решен кардинално с новия общ устройствен план на Хасково и разчистването на незаконните постройки там.

    Тодор Кръшков

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Tc
      tctc
      47 -2
      17:20, 4 юли 2016
      Ми саборете ги тези колиби и махнете циганете от там или се страхувате, че няма кой да гласува на купените ви избори
    • 2
      Бу
      Бунар
      31 -2
      18:18, 4 юли 2016
      А за водата какво ще кажете? Качеството все повече се влошава... Къде е онова момченце, някога министър, което обещаваше да намали цената?! Кого заблуждавате с лъжите си?
    • 3
      Fu
      fucata
      26 -6
      18:28, 4 юли 2016
      Да ги запалим гадните ц***** и да ги изгорим всички до един...
    • 4
      На
      наблюдател
      38 0
      18:32, 4 юли 2016
      ами махнете ги тези незаконни постройки поне нещо да се види че сте направили в новото управление на общината че тия 100 милиона дето ги говорите нещо ми се губят ..
    Последни новини