От х:

Днес в x:

Младежкият събира помощи за малките бежанци

    Доброволци на Младежкия център в Хасково стартираха кампания за събиране на дарения за малките бежанци до 14-годишна възраст от лагера в Харманли. Желаещите могат да дарят използвани, но запазени летни дрехи и обувки. До днес на обед се включи само една една жена, която бе донесла няколко чанти и обувки.

    „Да имаш голямо сърце не тежи, но помага...“, е мотото на кампанията. От културната институция приканват хасковлии да се включат в доброволческата мисия на TimeHeroes, за да помогнат на децата в бежанския лагер в Харманли.

    Даренията ще се приемат до 16 часа днес в 18-та дървена къщичка на базара в центъра на града. Там се продават и картини за събиране на средства за кампанията #СПАСИЖОРО.

    Ива Иванова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ве
      Веселина Пехливанова
      6 -5
      13:42, 17 юни 2016
      В Младежкия пак не са разбрали. Бежанците не искат дрехи, всички дарения от дрехи ги запалиха преди време пък и в Хармалли има сто човека . Няма деца като искат от младежкия да правят акции да помогнат на някой благодарен човек в нужда. Не да се хабят за тези нехранимайковци които даже не ни уважават а само ни използват. Направо съм бясна че се правят на по католици от папата тия от мрадежкиь дом.
    • 2
      Ne
      Nemesis
      0 0
      14:48, 17 юни 2016
      Какво е с помощта на българските деца ??? @ "Мистър" Гочев
    • 3
      12
      123
      0 0
      15:17, 17 юни 2016
      Не от, а до 16 часа...
    Последни новини