От х:

Днес в x:

Синът на Бритни влезе в болница

Малкият Джейдън с хранително натравяне
Синът на поп-звездата Бритни Спиърс беше приет в болница със съмнение за хранително отравяне, съобщават медиите зад Океана.

Двегодишният Джейдън Джеймс е направил алергична реакция след консумация на храна, се казва в изявление, поместено на уеб-сайта на певицата. Това станало по време на дълго чаканото семейно събиране в родния град на поп-дивата Кентууд, Луизиана.

Детето е било незабавно закарано в болница в Мисисипи, където лекарите успели да реагират бързо. Изпадналата в шок Бритни отказала да напусне стаята му и останала до леглото на сина си през цялото време.

"Бритни и синовете и си почиваха и се наслаждаваха на първата си поява в Кентууд от месеци и в следващия момент Джейдън падна болен. Той изплаши много майка си, която незабавно се обади на бърза помощ, но и бе казано, че линейката ще се забави поне час и половина. Така тя взе решение сама да откара детето си", разкри близък до певицата човек.

Пътуването бе първо за Бритни и синовете й извън Лос Анджелис, след като попечителството бе дадено на баща им Кевин Федерлейн. Според информациите състоянието на малкия Джейдън вече е стабилно и той ще напусне болницата в Мисисипи още утре.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини