От х:

Днес в x:

Нидал Алгафари моли Царя да стане президент

Нидал Алгафари написа обръщение към царя и бивш премиер Симеон Сакскобургготски, в което го моли да се кандидатира за президент на предстоящите избори.

„Ваше Величество, обръщам се към Вас като мъдър, разумен и с много опит човек и политик. Скоро, ние българите, ще се изправим пред избирателните урни за да изберем Президент на Република България.

Притеснен съм, че изборът ни ще е ограничен от партийни заигравания и договорки, които може да ограничат изборът ни само в предложени от партийните централи. Не подценявам качествата на никой от бъдещите кандидати, но от опит предполагам, че партиите няма да ни дадат личност, която да е на нивото, което изисква историята и нуждите на страната ни.

Искрено вярвам, че Вие сте личността носеща родова мъдрост от която имаме нужда. Вие сте възпитаван от Негово Величество цар Борис, който в едно изречение е формулирал външната политика от която се нуждаят и сега българските интереси. „Винаги с Европа, никога срещу Русия”. Грешката с „Европа” заменила „Германия” в цитата е заради различната ситуация от тогава и сега“, пише в пост във Фейсбук профила си PR експертът Нидал Алгафари.

„Вие, Ваше Величество, показахте с талант и дълготърпеливост как може да се балансира из между многото противоречиви партии и сборове от интереси. Вие имахте силата да кажете, „ Да комунисти, но наши комунисти”.

Вие, Ваше Величество, събрахте несъбираемото и успяхте в труден период да ги убедите „крайни противници до преди лета” да работят заедно. Вие, Ваше Величество, намерихте доброто във всеки и му дадохте възможност да се развие, като осигурихте стабилност, от която сега имаме нужда отново“, продължава Алгафари.

„Искрено се надявам да не бъде ползвано името Ви, авторитета и опита Ви от политически партии, а да размислите и Бог да ви дава здраве да се кандидатирате за президент на Република България. Само Вие, единствен, можете да получите уважението не само на гражданите на България, но да наложите уважението към институцията Президент на политическите партии в страната, на съседите ни и пред света“, пише още Нидал Алгафари.

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    O
    o
    2 -1
    20:05, 10 юни 2016
    Абе тарикатвземи си го увас тоя лъже цар защо се изцепваш кадето бива и не бива Такива лекета като сакса ббарека соло паси и ред други говеда ги видяхме и притеглихме Те са за бунището
  • 2
    Се
    СЕЛЕНЖЕР
    2 -1
    20:12, 10 юни 2016
    Ман гал алгафари ти в качеството на сватанак ли се изявяваш или търсиш балами за тоя пост...барчед скрий си рязаната муцуна от бг медиите,не си интересен.
  • 3
    P
    p
    0 -1
    09:45, 11 юни 2016
    Докъде я докарахме сириец да моли испанец за президент на българия

Случаен виц

Последни новини