От х:

Днес в x:

Задържаха единия от братята побойници от "Ботунец"

Полицията в София е задържала единия от двамата братя Мариеви, издирвани за побоя в столичния кв. „Ботунец“.

Рано тази сутрин, около 5.30 часа, полицията е направила мащабна акция в квартал "Христо Ботев", като е имала информация, че именно там се укрива единият от двамата братя. Квартал "Христо Ботев" е една от големите цигански махали в столицата.

Информацията за ареста потвърди директорът на СДВР старши комисар Младен Маринов, цитиран от БНР.

Продължава издирването на другия брат, който също е заподозрян за побоя.

Припомняме, вчера полицията арестува още двама души по случая „Ботунец“ – майката на Мариеви и техен роднина мъж.

И вчера жителите на столичния квартал "Ботунец" излязоха на протест след инцидента от преди три дена, когато при жестока свада заради забележка за шумна компания в един от блоковете, 8 души бяха приети в болница след саморазправата.

Шумното празненство, станало повод за агресията, е било по поводизлизането от затвора на един от двамата братя Мариеви. След инцидента никой от шумната фамилия не се беше прибирал в апартамента.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    I
    i
    1 0
    18:34, 4 юни 2016
    Мащабна акция всицки сили хвърлени за откриване на братята големи приказки и и и накрая като ги хванат държат ги 24 часа и ги ПУСНАТ Е питам толкова гюрултия толкова труд толкова умора на състава струва ли си за 24 часа задържане Навремето ей такива посеричи като ги хванеха ги обработваха няколко дни така че Общинското барабар с Окръжното миришеха на ***** цял месец Но навремето имаше МИЛИЦИЯ народна а не полиция
Последни новини