От х:

Днес в x:

Видни телевизионни плейбои споделят

Двама видни телевизионни плейбои ще видим в „Нешоуто на Нед" по GTV тази събота от 21:00 ч. Това са небезизвестните Жоро от втория сезон на „Survivor" и Филип от „Островът на изкушението". Разговорът с тях, естествено, се въртеше предимно около жените и гостите споделиха доста интересни виждания относно тях. Филип определи всички представителки на нежния пол като „леки жени", а двамата, без грам притеснение, признаха себе си за женкари. Жоро разкри, че е бил с проститутка, но не за пари, а по любов.

Сексуалният им опит показвал, че най-срамежливите дами ставали най-луди в секса, когато лампата бъде изгасена. Известността им все пак имала и лоши страни - жените, които се опитвали да свалят, вече се дърпали, защото не искали да бъдат поредните им завоевания.





По време на участието си в „Островът на изкушението" Филип избрал Златка пред Калина заради русата й коса и по-големите гърди. Освен това според него Калина се опитала да изпие всичкия алкохол на острова. Въпреки забежките му там, той призна, че му е мъчно за бившата му приятелка, с която се разделиха още в риалити шоуто. След раздялата все още не е успял да намери жена, която да го търпи.


Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини