От х:

Днес в x:

Лив Тайлър в хорър филм

Историята в "The Strangers" проследява мрачна нощ, в която влюбена двойка е насилена в отдалечена от града вила от трима маскирани непознати. Главните роли изпълниха Лив Тайлър и Скот Спийдман.


Филмовото студио "Rogue Pictures" планира продължение на хитовата хорър лента от май 2008 г. "Странниците" ("The Strangers"). Брайън Бертино, който написа сценарият и дебютира като режисьор в първата част, ще бъде сценарист и на "The Strangers 2". За момента не е известно дали "Rogue Pictures" ще поверят на Бертино режисурата и на продължението. Междувременно, режисьорът ще започне работа по трилърите "Черен" ("Black") и "Сам" ("Alone"), и двата продукция на "Rogue Pictures".


"The Strangers" бе заснет с бюджет от едва 9 млн. долара, като само след премиерата си в САЩ хорърът спечели 54 млн. долара. Оценките към филма бяха смесени, но печалбата неименуемо доведе до идеята за втора част.


Актрисата Лив Тайлър ("Армагедон"), както и някои от злодеите в оригинала, ще се завърнат в "The Strangers 2". Снимките на хорър лентата започват в началото на 2009 г. От компанията "Rogue Pictures" коментираха, че е напълно възможно проектът да прерасне в цяла поредица, както това се случи с хитовите френчайзи "Убийствен пъзел" ("Saw") и "Писък" ("Scream").


Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини