От х:

Днес в x:

Световните дизайнери и новите им колекции

Armani Collezioni показват една безспорно женствена колекция, "освободена духовно", както я нарича самият Джорджо Армани. За идната зима вместо практичните панталони с маншети с типична мъжка кройка дизайнерът лансира широки панталони с висока талия, които се носят с набрани блузи или вталени сака.

Акцент са полите и роклите до коляното, върху които Армани играе с пера, цветя или точки. Те са екстравагантно комбинирани с яке от кожа или обсипан с камъни топ, пише в. Монитор.

Сърца и цветя са основните мотиви, които се разливат върху моделите от колекцията на Moschino Cheap&Chic за следващата зима. Цветовете са като взети от скъпоценните камъни, панталоните са разкроени, а принтовете - с наслагване.

Дантелата е превърната във фетиш в актуалната колекция на Prada. При нейната по-малка сестра Miu Miu, Миуча Прада, се е отдала на жокейските униформи.

Линията е наситена с плетени блузони, сатенени туники, напомнящи роклите на дукесите, прави поли в комбинация в прави сака. Като паралел между своите две колекции моделиерката налага тесни, прецизно скроени ризи и рокли с графични флорални принтове. Дантелата неотменно присъства и тук, като за вечерта е покрита с матирани пайети.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини