От х:

Днес в x:

Екстрите на колата понякога вредят фатално

Затоплянето на седалките в автомобилите е една от екстрите, с които всеки, който трябва да ходи на работа при минус двадесет градуса, би се сдобил с голяма радост.

Някои вече са ползватели на въпросното чудо на техниката и споделят, че е наистина много приятно да седнеш и да ти е топличко, когато навън бушуват ветрове и снегове.

Обаче.

Обаче, обаче, обаче. Повишаването на температурата под дупето на шофьора може да се отрази недобре (да не кажем зле) на сперматозоидите.

Те, както знаете, умишлено се съхраняват извън тялото, защото не обичат да им е много топло.

„Проучванията по темата все още не са приключили, но от предишни изследвания знаем, че повишаването на температурата на тестисите и с един градус, може да окаже лошо влияние върху качеството на спермата", обясняват лекарите.

За да решите проблема и все пак да се възползвате от топлата екстра на колата, можете да подгреете седалката, но само докато се качите, а не да седите на топло по време на целия път, което в днешните задръствания би продължило прекалено дълго.

Не се разглезвайте прекалено! Ползвайте устройството само ако навън наистина е студено.

И още нещо. Това, че за вас загряването не е съвсем полезно, не означава, че не трябва да създавате комфорт и удоволствие на девойката в дясно.

Затоплянето на седалката й ще й стопли сърцето. И не само него.

Източник: tialoto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини