От х:

Днес в x:

Вкарват нови 11 съквартиранта в Big Brother утре?

След като в къщата бяха вкарани 11 жени, които в момента живеят в отломките на разбит самолет в едната част на двора - утре в живото предаване предстои да влязат още 11 човека като най-вероятно те ще са мъже.

Говори се, че броячът, който стартира в края на първото предаване на Big Brother отброява 70 часа до началото на живото предаване в Четвъртък когато "ще се случи нещо изключително". Това изключително нещо, е че ние най-после ще видим съквартиранти в къщата.

При подобен сценарии хипотезите за богат-беден се припокриват частично. Така една част от съквартирантите ще живеят в луксозната къща, а другите в отломките от самолета. Как някои от тях ще преминат в къщата, а други ще останат в самолета все още остава тайна.

Интересно е да разберем дали сред мъжете съквартиранти ще бъдат вкарани толкова провокативни личности каквито има сред жените и дали и мъжкият отбор ще бъде предимно от "различни".

Припомняме ви, че този сезон приютява мюсюлманка, циганка, лесбийка, сляпа жена (инвалид),мутреса и още няколко интересни персонажа. Още на втория ден бе повдигнат въпроса за расовата и религиозна дискриминация, което бе целта на продуцентите и да предизвикат обществен дебат за начина, по който обществото ни приема различни или по-точно за начина, по който една европейска държава НЕ приема различните.

На кратко - в понеделник вечерта ние наблюдавахме излизане на първия отбор, следва излизането на втория отбор на сцената и голямата игра да започне.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини