От х:

Днес в x:

Виолета Марковска и Атанас Месечков - лидери сред "Танцуващите звезди"

Виолета Марковска и Атанас Месечков получиха първата десетка в първия сезон на предаването "Дансинг старс". Най-високата оценка вдигна не кой да е, а легендарната Нешка Робева.

Другите в журито - танцовите педагози Владимир Божилов и Галена Великова дадоха деветки на лидерите в класирането.

Прочутата с взискателността си дългогодишна треньорка на българските "златни момичета" в художествената гимнастика дори покани, почти сериозно, 21-годишната актриса Виолета да тренира няколко месеца с нея и така да бъде възродена световната слава на този спорт.

Виолета Марковска, познато лице от филма "Шивачки", е завършила НАТФИЗ при Веселин Ранков, танцувала е модерен балет в ансамбъл "Дива". С партньора й Атанас Месечков танцуваха куик степ и накрая журито обяви, че са постигнали "изключителна химия", а публиката ги изпрати с аплодисменти.

В следващия кръг Виолета и Атанас ще покажат дали "химията" наистина съществува, защото ще танцуват танго.

След тях останаха Антоанета Добрева-Нети с Александър Докулевски и Елена Йончева с Александър Попов, които също заслужих а високи оценки, въпреки забележките на журито.

Някогашната световна шампионка по художествена гимнастика Илиана Раева положи голямо старание с партньора си Трендафил Сърмов, но Нешка Робева бе строга и каза на Раева, че трябва да смъкне още доста килограми, за да участва сериозно в шоуто.

В състезанието участват 14 двойки - известни личности и професионалисти. На последните две места, на голяма дистанцията след другите двойки, журито остави фолкпевиците Алисия и Галена, които разчитат главно на природни и придобити дадености, а не на умения в танца.

Едната дори заяви, че както и да се представят на дансинга, техните фенове ще дадат гласовете си, "защото ни обичат".

Източник: netinfo.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини