От х:

Днес в x:

Звезди и професионалисти вият тела в Дансинг старс

Участниците в шоуто трябва да дадат всичко от себе си, за да се харесат на публиката и на журито

14 двойки ще танцуват в първия сезон на предаването "Дансинг старс" у нас. Известни личности и професионалисти ще вият тела под ритъма на самба, джайв, виенски валс, танго.

Изпълнителен продуцент на шоуто е новата фирма на Нико Тупарев "Олд скул продакшънс". Водещи са Тодор Колев и Радост от "Огледала".

Танците, които двойките трябва да разучат, са общо 10 - стандартни (валс, танго, фокстрот, куикстеп и виенски валс) и латиноамерикански (самба, ча-ча, румба, пасо добле и джайв).

Предполага се, че никой от "звездите" не се занимавал с това и професионалистите, освен партньори, ще им бъдат и учители. Двойките ще трябва да дадат всичко от себе си, за да се харесат на публиката и на журито - Владимир Божилов, Нешка Робева и Галена Великова.

Владимир Божилов е танцов педагог. Занимава се с класически, народни, джаз и спортни танци от 1976 г. Бил е съдия на редица първенства в България и чужбина.

Нешка Робева е ръководител на българския отбор по художествена гимнастика в продължение на 25 години. Медалите спечелени за България през този период са общо 294 - 143 златни, 88 сребърни и 63 бронзови. Тя е режисьор, сценарист, хореограф и продуцент на спектаклите "Два свята", "Орисия", "Готови ли сте", "Триптих", "Арамии" и "Бежанци".

Галена Великова се занимава със спортни танци. От 12 години живее и работи в Гърция, където е собственик на верига за танцови училища за развлекателни, стандартни и латиноамерикански танци.


В първата седмица на "Дансинг старс" зрителите ще видят 89 ефектни тоалета, които участниците ще облекат само по веднъж. Всеки сценичен костюм е съобразен със съответния танц и с последните модни тенденции. За външния вид на двойките ще се грижат 12 стилисти.

Бендът на "Дансинг старс" се състои от девет от най-добрите музиканти в България. Сред тях са Милен Кокошкаров (клавишни), Михаил Йосифов (тромпет), Мирослав Иванов (китара) и Димитър Семов (ударни).

Беквокалисти са Ясен Зердев от "Мюзик айдъл 2" и Владо от група "Сафо". Диригент на оркестъра е Ангел Заберски - син.

В началото на месеца организаторите издадоха, че в "Дансинг старс" ще участват двама депутати. Единият от тях обаче се отказал малко преди старта на шоуто, защото не очаквал, че програмата му ще е наситена с толкова много репетиции всеки ден. Той решил, че е по-добре да се концентрира в подготовката на изборите.

Другият депутат е на линия и това е Андрей Баташов.

Кои са двойките

- Божидар Искренов и Лили Величкова
- Орлин и Яна Акимова
- Жоро Костадинов от "Сървайвър 2" и Петя Димитрова
- Галена и Светлин Димитров
- Коцето Калки и Валя Недева
- Ники Кънчев и Ирена Димитрова
- Елена Йончева и Александър Попов
- Илиана Раева и Трендафил Сърмов
- Андрей Баташов и Ана Дончева
- Георги Мамалев и Елена Добрикова
- Нети и Александър Докулевски
- Аня Пенчева и Рангел Спиров
- Виолета Марковска и Атанас Месечков
- Алисия и Атанас Гендов
Източник: netinfo.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини