От х:

Днес в x:

Връщането на 28-годишния Христо към живота струва 60 000 евро

60 хиляди евро са необходими за извършването на бъбречна трансплантация на млад мъж от Тополовград. Операцията трябва да се извърши възможно най-скоро, за да бъде спасен животът на 28 годишния Христо Христозов.
Христо е на 28 години. Живее и учи в Тополовград. Не се различава от приятелите си до преди 2 години, когато е поставен на хемодиализа. Животът му се преобръща. Три пъти в седмицата момчето пътува до Елхово за процедурата. Часовете след диализата са най-тежки споделя той. Но вместо отчаяние в него надделява жаждата да победи страданието. Нямам право да се отказвам, защото искам да живея, отново да работя, да ходя на риба и на лов, както моите приятели, казва Христо. Той познава болката отдавна, защото и майка му страда от подобно заболяване.
За да заживее отново пълноценно, Христо трябва да получи нов бъбрек. Неизбежната трансплантация не е леснопостижима. Знае го най-добре майка му, която повече от 10 години е на хемодиализа, а сега вече е прикована към леглото. Мечтата на майката е да види сина си здрав , след като тя самата вече не се надява на трансплантация. Христо обаче няма право да губи надежда и продължава да вярва в хората , в благородството и щедростта им. Не ми останаха много приятели, но все пак ги имам. Те ми помагат, но силите ни не са достатъчни, затова се обръщам към хората, чрез Вас, да ми помогнат да получа нов бъбрек, казва Христо. От години най-близките хора до Христо са роднините му – баща му е единственият, който работи и издържа семейството, а леля му Адриана и семейството й са хората, които непрестанно търсят спасение за Христо. Досега са проучили всичко: имат нужните документи, но нямат парите , за да изпратят Христо на операция в Австрия или Русия. Без донор – трансплантация струва 60 хиляди евро - парите, които ще върнат Христо към живота.

ПОМОГНЕТЕ НА ХРИСТО!
Банка ДСК За Христо Милчев Христозов USD, IBAN BG 49 ST SA 93 00 00 15 37 97 22, BIC STSABGSF EUR, IBAN BG 38 ST SA 93 00 00 15 37 97 26, BIC STSABGSF BGN, IBAN BG 14 ST SA 93 00 00 14 16 42 63, BIC STSABGSF
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини