От х:

Днес в x:

18 °C

Връщането на 28-годишния Христо към живота струва 60 000 евро

60 хиляди евро са необходими за извършването на бъбречна трансплантация на млад мъж от Тополовград. Операцията трябва да се извърши възможно най-скоро, за да бъде спасен животът на 28 годишния Христо Христозов.
Христо е на 28 години. Живее и учи в Тополовград. Не се различава от приятелите си до преди 2 години, когато е поставен на хемодиализа. Животът му се преобръща. Три пъти в седмицата момчето пътува до Елхово за процедурата. Часовете след диализата са най-тежки споделя той. Но вместо отчаяние в него надделява жаждата да победи страданието. Нямам право да се отказвам, защото искам да живея, отново да работя, да ходя на риба и на лов, както моите приятели, казва Христо. Той познава болката отдавна, защото и майка му страда от подобно заболяване.
За да заживее отново пълноценно, Христо трябва да получи нов бъбрек. Неизбежната трансплантация не е леснопостижима. Знае го най-добре майка му, която повече от 10 години е на хемодиализа, а сега вече е прикована към леглото. Мечтата на майката е да види сина си здрав , след като тя самата вече не се надява на трансплантация. Христо обаче няма право да губи надежда и продължава да вярва в хората , в благородството и щедростта им. Не ми останаха много приятели, но все пак ги имам. Те ми помагат, но силите ни не са достатъчни, затова се обръщам към хората, чрез Вас, да ми помогнат да получа нов бъбрек, казва Христо. От години най-близките хора до Христо са роднините му – баща му е единственият, който работи и издържа семейството, а леля му Адриана и семейството й са хората, които непрестанно търсят спасение за Христо. Досега са проучили всичко: имат нужните документи, но нямат парите , за да изпратят Христо на операция в Австрия или Русия. Без донор – трансплантация струва 60 хиляди евро - парите, които ще върнат Христо към живота.

ПОМОГНЕТЕ НА ХРИСТО!
Банка ДСК За Христо Милчев Христозов USD, IBAN BG 49 ST SA 93 00 00 15 37 97 22, BIC STSABGSF EUR, IBAN BG 38 ST SA 93 00 00 15 37 97 26, BIC STSABGSF BGN, IBAN BG 14 ST SA 93 00 00 14 16 42 63, BIC STSABGSF
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 17.05.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Стъпките, които предприемате ще бъдат резултатни. Необходимо ви е повече спокойствие, не бъдете припрени. Възможно е недоброжелатели умишлено да ви създават спънки, но увереността ви ще ви помогне да се абстрахирате от тях. Амбицирани сте да доведете до добър край начинанията си.
17 май 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Работата ви днес ще е ползотворна и изпълнена с емоции. Заобиколени сте от хора, с които се разбирате чудесно и успявате заедно да се справите с редица ситуации. Очаквате твърде много от неясен въпрос, за предпочитате е за момента да не възлагате големи надежди, за да не останете разочаровани. В личен план ви се налага да рискувате, направете го, струва си.
17 май 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
За себе си изяснете какво точно искате и го направете.Успеете ли, ще се почувствате по-добре и ще добиете желание за нови развития. Започнати проекти могат да бъдат прекъснати, вина, за което носите и вие. Работейки върху себе си, ще постигнете вътрешна хармония и с повече доверие ще градите плановете си.
17 май 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Задълбоченото ви отношение към детайлите в работата ще подобри печалбите, но не при всички ще са високи. Поне е сигурно, че ще елиминирате възможността да сгрешите и ще се доближите до желаните резултати. Успешно ще се противопоставите на стреса с музика, спорт или друго, което душата ви иска.
17 май 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Заели сте се с твърде усложнени дела, които сте решени да доведете до успешен край. Ще ви е необходимо сътрудничество с ваши колеги, така че бъдете готови да споделите работата си и с други хора. Това ще ви бъде полезно, тъй като ще узнаете ценни похвати и такива, които досега сте пренебрегвали. Положете повече усилия и ще останете доволни.
17 май 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Възможно е днес да научите нещо, което коренно да промени плановете ви за деня. Част от работата ви значително ще се улесни вследствие на нововъведенията, които ви предстоят. Организационните ви способности ви издигат в очите на хората, с които работите. В личен план ви предстои нещо приятно, което наистина заслужавате.
17 май 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Професионални новости ще ви подтикнат към повече активност, очаква ви повишение или преминаване на нова работа. На време ще предложите идеите си, които ще се оценят и реализират. Няма да ви липсват и трудности, но като истински воини няма да се огънете пред поредното изпитание.
17 май 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Не омаловажавайте хората, които крачат редом до вас, предлагайки помощта си безусловно. Сред тях са близките и приятелите, които често остават в сянката на успехите ви. Взаимоотношенията ви се нуждаят от обновяване и е добре първата крачка в това отношение да бъде ваша. В тишина, далече от суетата и шума ще откриете отговорите, които търсите.
17 май 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
В домашна обстановка ще се чувствате добре. Атмосферата предразполага към отмора и занимания с любими неща. Насладете се на спокойствието си, и ако имате време подгответе плановете си за предстоящата седмица. В тази връзка трябва да отделите време за сметките си, които сте изоставили.
17 май 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Повечето от вас се отдават на заслужена почивка днес. Постарайте се да стоите далеч от шумни мероприятия, които само ще ви подразнят. Имате възможност да прекарате повече време с любимия човек и вие ще успеете да се възползвате от нея. Вечерта ви очаква приятно прекарване сред близки хора. Получавате подкрепата на определен човек за своя идея.
17 май 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Активността ви ще е в синхрон с настроението ви за промяна. Ще работите по затвърдяване на новостите на работното място, чиито инициатор сте вие. Няма да сте сами в усилията си, а и конкуренцията ще ви подскаже, че вървите в правилната посока. Реализиране на финансови сделки и проекти.
17 май 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Времето ще ви притиска, а от вас се очакват едва ли не подвизи. Внимавайте какво приказвате, за да не нараните някого неволно в стремежа си да вземете отношение към всеки възникнал проблем. Освен всичко друго ще постигнете съгласие по спорни въпроси и делата ви ще се ускорят.
17 май 2021
Последни новини