От х:

Днес в x:

Неумити атакуваха областната. Разбиха схема за крадени коли. Преглед на печата – 4 септември

Неумити атакуваха областната, пише над главата в днешния брой на "Новинар юг". Блок 42 не знае, че водата се плаща, допълва изданието. Информационният повод за материала е вчерашния бунт на ромите от "Орфей".
В продължение на 20 години те бяха убеждавани на практика, че може да се живее на аванта, сега изведнъж от тях се иска да проумеят, че безплатен обед няма. Не става.

Фермери аха да затворят Е-80, акцентира във водещия си материал на първа страница изданието. До блокиране на пътя не се стигна, полицията на разклона за Горски извор беше колкото протестиращите, допълва изданието.

Роми спират влака с кофи за боклук, пише още в броя. Полицията ще привиква родителите на порблемните деца, които замерят влакове с камъни, допълва вестникът.

Пускат 50 000 шаранчета в "Тракиец", четем още на страницата. Информацията е от шефа на агенцията по рибарство д-р Милчо Милчев.

Спряха на Калотина заподозрян за поредния взрив срещу ченге, акцентира изданието на криминалната страница. Димитър Токчиев, с чиято бивша жена живеел взривяваният полицай Латьо Латев, бил спрян на граничния пункт и привикан за разпит. Оказало се, че има алиби – бил извън Харманли по време на взрива миналия ден.

Хванаха хлапаци, тршоили гробове, Неподкупни ченгета закопчаха шофьор, 15-годишни в ареста за 3 грама трева, са останалите заглавия от криминалната страница в броя.

Диария тръшна "Хасково", искат отлагане на дербито. "Дербито" е мачът със "Стамболово".

На Глухите камъни има заряд, който още траките са открили, казва в интервю за вестника археологът Георги Нехризов.

"Бажанците" на Нешка приютени на "Спартак", акцентира на 12 страница вестникът.

Разбиха схема за крадени коли от Запад, пише над главата си "Хасковска Марица" Димитровградчанин научил от полицията, че от няколко месеца кара крадена кола, издирвана в Европа.

Край на 24-часовите дежурства, или заключваме кабинетите, пише в челния материал на първа страница в броя. Ако не се приемат исканията на джипитата, те ще стачкуват ефективно в края на септември.

Фермери: Иде време за разплата, описва вчерашния протест на млекопроизводители от региона край Горски извор изданието.

85 строители оут от бизнеса, акцентира на страницата вестникът. До края на септември е крайния срок за регистрация на строителните фрими, от 95 едва 10 са се регистрирали.

Ченге отказа подкуп, пише за неподкупния катаджия Недялко Генев и "Хасковска Марица". Публикувана е и снимката му.
Вижте го добре и умната, ако ви спре на пътя.

Психично болен тормози цяло село, пише изданието за тегобите на тополовградското село Радовец. Болният мъж лягал на пътя, палел къщата си, тормозел съселяните си.
Друго тополовградско село пък пропищяло от вълци, които нападат стадата им. Селото е Българска поляна.

Григор отвя амерканец за 4-ти пореден път, пише на спортната си страница вестникът за поредната победа на Григор Димитров.

Скромно, но с настроение Димитровград стана на 61, пише изданието за празниците на града.

Людмила Марчева рисува за църква в Горичане, акцентира изданието на 16 страница.

Това бяха оснавните акценти в днешния регионален печат. Подробности – в новите броеве на "Новинар юг" и "Хасковска Марица".
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини