От х:

Днес в x:

Преслава е кралицата на поп музиката?

"Welcome to the Official website of the Bulgarian Queen of Pop" е приветствието, което човек може да прочете, ако по някаква случайност попадне на този сайт от която и да било точка на планетата.

Ако си българин, само ще се посмееш. Много е възможно да разгледаш и галерията със снимки, а след това да затвориш сайта. Можеш дори да разпратиш линк на приятелите си, защото не си стиснат и предпочиташ да се смееш заедно с тях.

Ако си фен на Преслава може и да се пообъркаш малко, но определено няма да ти направи никакво впечатление това, че Преслава от поп-фолк икона се е превърнала в икона на половина. т.е. Само поп.

Ако си човек, който живее на друго място и нямаш никаква идея за какво става дума, най-вероятно ще си кажеш: "Ей! Много голяма хубавица е тази тяхна кралица на поп музиката. Я да чуя някоя нейна песен".

Ето тогава човекът ще си направи доста грешни изводи за родния поп и историята ще заприлича малко или много на онази, в която обявиха преди време Азис за най-голямата рок звезда в България.

Личната ми молба към хората, които поддържат т.нар. официален сайт на Преслава е да направят нещо по въпроса, защото както те сами пишат в съобщението си до медиите: "Здравейте на всички приятели на кралицата на българският Поп-Фолк."

Последно Поп или Поп-Фолк?
Източник: mp3.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини