От х:

Днес в x:

Осмиците носят халка на ергените

Две са важните събития, които се очакват на сакралната дата 08.08.2008. Първото е стартът на олимпиадата в Пекин. Второто - масовият бум на сватби. Заради осмиците ръководството на азиатския супертигър промени старта на спортно събитие №1 на планетата. Първоначалната идея бе олимпиадата да почне в края на август или началото на септември, когато климатът в тази част на света е по-благоприятен за подобна физическа дейност. Най-напред партийното ръководство твърдо бе решило да започне игрите на 1 септември. Обаче видни китайски астролози изчислиха, че за спортистите на страната най-благоприятна е датата 8 август. "В годината на Плъха всички начинания на спортната арена ще са благоприятни", отсякоха звездобройците. И компартията тихо, но решително възприе нов курс. Тя убеди Международния олимпийски комитет, че няма по-добра дата за старта на игрите от осмия августовски ден.
08.08.2008 обаче се очаква да донесе щастие и в личен план. Макар и да не е същото, както бе на 07.07.2007 г., пак ще има масов сватбарски бум. Миналата година Софи Маринова бе решила да се омъжи за своя доведен син Дачо, но я разубедиха, че седмиците не са добри за това. Тя дълго чака да дойдат осмиците. Но пак я разубедиха, че съчетанието на тези цифри не е подходящо за брачното ложе. И певицата направи промяна с един ден. Сега се очаква да вдигне скромна сватба със 150 души на 9 август.
Обаче пак се намериха екстрасенси, които твърдят, че Софи няма да вземе Дачо официално и на тази дата. Това вече е повод за истински смут в сърцата на сватбарите, тръпнещи да кажат заветната дума "горчиво".

Как ще се развият сватбените пориви на три известни жени и трима мъже, попитахме популярната жена екстрасенс Маша.
Тя започна своята прогноза: "Тайният език, който всеки носи в себе си, е всемирният закон, на когото се подчинява всичко. В него са кодираната съдба и усилията за постигане на успех. Тук е разковничето на щастието, скрило своите кълнове във всяко човешко същество, което с тръпка чака да поеме чашата на Афродита или голямата любов, съкровеното желание - добър брак, топъл и уютен дом."


Софи Маринова
Обичащата удоволствията, компаниите и популярността Софи Маринова е в предбрачна треска. Преминавайки през много катаклизми, звездите се й отредили повече от един брак, за да изчисти кармичните пропуски от миналите си животи. Новият й брак ще е изпълнен с взаимност, уважение и много любов.

Екатерина Михайлова
Чаровна и прекрасна в своята сила на потенциално издигане, тя губи реалния си партньор по отношение на истинския брак. Ще може да усети силата на истинското мъжко рамо само когато превъзмогне собственото си величие. Истинският партньор вече е до нея, но още не го е осъзнала като такъв.

Татяна Дончева
Няма да се доближи до истинския си партньор, докато смята, че всичко зависи от нея. Но ако иска да има сила, то тя трябва да направи дискусия с човека, който е до нея, за да устои на предизвикателните ситуации в живота й, тъй като тя поставя кариерата пред брака.

Слави Трифонов
Изключителният му професионализъм, финесът във вътрешната му чувствителност и не на последно място огромната му популярност го карат да гледа противоположния пол през своя собствена призма. Знаейки, че жената е зло, което е облечено в красота, той не смее да се отвори към едно голямо щастие. Затова сцената засега е неговата голяма любов.

Димитър Бербатов
Силна личност, с голям замах, но крие свое вътрешен потенциал и изключителната си чувственост към противоположния пол. След около година и половина на неговото рамо ще кацне бялата лястовица, носейки голямата любов и две брачни халки.

Димитър Стоянов
И той е силна личност, която още не може да почувства огромния си потенциал. Светът е красив, когато е подреден. Любовта е силна, когато е взаимна. Реалист по душа, но чувствителен към любовта. В брачното ложе до една година ще влезе избраница от неговата среда, но родена в друг град. Щастлив и уютен дом.
Източник: standartnews.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини