От х:

Днес в x:

Motorola анонсираха VE75 с 2 SIM карти

Телефоните с поддръжка на две SIM карти са нещо много разпространено в Китай и цяла Азия, но и в Европа популярността им бавно, но сигурно нараства. Впрочем, подобни телефони от големите производители на мобилни устройства и досега са рядкост (ако не броим Samsung), а повечето телефони с 2 SIM карти се разработват от местни китайски фирми.

След Samsung, сега и Motorola са решили да навлязат на този пазар. Тези дни се състоя официалният анонс на нов модел на американската фирма, наречен Motorola VE75, който поддържа две SIM карти едновременно. За жалост поне за момента се знае, че моделът ще е за продажба само в Китай - поне според появилата се преди време "пътна карта" плановете на Motorola бяха такива; засега няма информация дали ще имаме късмета той да се появи и по нашите географски ширини.

Motorola определят VE75 като комуникатор, като устройството разполага с 2-мегапикселна камера, мултимедиен плеър, разширителен слот за карти с памет тип microSD, USB 2.0, Bluetooth и сензорен 2.6-инчов дисплей с резолюция 240 x 400 пиксела. До момента Motorola пуснаха за Китай и Linux-комуникаторите Ming A1600, Ming A1800 и A810. Впрочем се носят слухове, че и новият 8-мегапикселен Motorola Alexander също ще бъде със сензорен дисплей.
Източник: tehnozona.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини