От х:

Днес в x:

16 °C

Преглед на печата – 3 юни

"Нощни птици се колят за мъж" е водещото заглавие в днешния брой на "Новинар юг". 23-годишната варненка Мария наръгана от съперницата си в любовта Гергана в центъра на Хасково.

"42 години стаж = 102 лева пенсия" е челното заглавие на първа страница. Толкова са изчислили експертите на НОИ по точковата система на Марин Караилиев. Той смята да пише до Страсбург за несправедливостта.

"Двама с час повече на днешната матура" е друг акцент от първа. Става дума за дванайсетокласници със специални образователни потребности. Стандартното време за изпита е 4 часа.

"Обновяват детска градина с 1 млн. лв." е водещият материал на втора страница. Става дума за забавачка в Свиленград, а основната част от средствата идват от ЕС, допълва изданието.

"Родители предлагат децата си за стипендия" е акцент от четвърта страница. Кандидатите за "Димитровградско дарование" трябва да носят в общината копия от грамоти и дипломи.

"Военните имоти: Голямото крадене тепърва предстои" е озаглавен материалът на 5 страница. Повод за публикацията са обявените от новия министър на отбраната шокиращи факти за далавери в системата.

"Хасково дочака Добчев след 22 г." е водещата новина на 12 страница. Показват скандалната постановка "Лазар и Иисус" само срещу 5 лв., допълва изданието.

Женският бой заради мъж е водеща новина и за другия всекидневник в областта – "Хасковска Марица". Изданието съобщава и името на хасковския Ромео – Мартин.

"Бавят елсметките заради нов софтуер", информира от първа страница "Хасковска Марица". Ще плащаме тока за юни по-късно, няма да се начисляват лихви, обяснява изданието.

"Доматите поевтиняха с лев" е друг акцент от първа страница. Причината за срива е навлизането на родната продукция по сергиите.

"Бързаци блокираха системата срещу опашки в НАП", съобщава от втората си страница вестникът. Бързо зададените команди блокирали устройството и се наложило то да се рестартира. През това време служителите си работели по стария изпитан начин.

"Фелдшер преглежда на улицата, кабинетът под ключ" е друг акцент в броя. Медикът Алдин Демирев обслужвал болните в колата си, защото джипито д-р Пламен Шенков отказал да плаща наем на общината.

"Димитровград загърбен като партньор на ВиК", информира още вестникът. Общината настоява да се отменят решенията на общото събрание на дружеството. Освен това общината е собственик с 49 процента в него.

Голямото интервю в броя е с кметицата на Симеоновград Милена Рангелова. Заглавието е "Хората са уморени от обещания и чакане".

"Родолюбците от "Епизод" идват в КДК", съобщава вестникът от последната си страница. Групата ще радва почитателите си от Хасково на 7 юни.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 23.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Денят е подходящ за творчески планове и подготовка за реализацията им. Не се претоварвайте физически, мислете позитивно и съзидателно. Хармоничните отношения ще ви помогнат да се организирате и справите по-леко с трудностите. Обективната ви оценка за нещата е предпоставка за правилни решения и адекватни действия.
23 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не изпадайте в крайности, търсейки недостатъците на някой, който е сгрешил пред вас. На всеки може да се случи, включително и на вас. Споделете проблемите си с близък човек, това е един от начините да си помогнете, или приемете случващото се като нещо естествено и гледайте с повече оптимизъм. Основания за това няма да ви липсват.
23 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Благодарение на впечатляващата си комбинативност и новаторски идеи днес ще имате големи успехи. Впечатлявате хора, от които до голяма степен зависи бъдещото ви професионално развитие. Не спирайте да се стремите към по-доброто.
23 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Всичко, с което се захванете днес ще ви се отдава без каквито и да било трудности. Използвайте късмета си в положителна насока. Преценете добре шансовете си относно въпрос, който отдавна ви касае и не се колебайте да го решите колкото е възможно по-рано. Дори да се наложи да се противопоставите на нечие мнение, бъдете сигурни че ще си струва.
23 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Забелязвате грешките на околните и ви се иска да ги поправите, но не можете да сте навсякъде. Помислете с какво да изненадате любимия човек. Може да се получи нещо приятно. Близките ви очакват от вас повече и съвсем основателно. Не е трудно и не ги разочаровайте. Направете усилия и всички ще останат доволни.
23 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Решенията ви днес ще са подчинени на желанието ви да сте свободни и независими. Не допускайте да ви въвличат в спорове и конфликти, за да не съжалявате по-късно. Бъдете търпеливи към любимите си хора. Дайте им време за да постигнат намеренията си, не ги притеснявайте излишно.
23 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Способностите ви днес ще намерят добро поле за изява. На работното място бъдете по-въздържани, не споделяйте мнение, ако не го търсят и работете само с проверена информация. В противен случаи са възможни недоразумения. Ще се радвате на внимание и топли сърдечни отношения с любимите си хора.
23 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Развитието на събитията днес ще ви наложат да вземете бързо решение. Без да се притеснявате излишно ще работите и ще приключите в следобедните часове на деня. Приятните неща, за които сте мечтали ще ви привлекат с нова сила и ще им се посветите. Ще се радвате на общи преживявания с приятелите си.
23 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Информация, която очаквате ще ви направи по-раздразнителни, събуждайки у вас съмнения и нездрави мисли. Не избързвайте с решенията си, проверката е начина да разберете истината. От друга страна е добре да помислите върху приоритетите си, пренареждането им ще даде старт на нещо градивно и полезно за бъдещето ви.
23 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Доброто ви поведение и желание да сте полезни не остава скрито и на свой ред ще се радвате на внимание. Не съществува риск да бъдете отблъснати, напротив. Заедно ще пристъпите към осъществяване на обща задача, която ще внесе настроение и подобри финансите ви. Придобивки и реализации за много от вас.
23 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Срещи с неподходящи хора биха ви разколебали в намеренията ви. Подбирайте обкръжението си и не позволявайте на всеки, който е с понижено настроение да ви влияе негативно. В любовта развитията ще ви носят повече удовлетворение и ще ви правят активни. Обичани сте и вие на свой ред покажете привързаността си.
23 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Мнението ви по въпроси, отнасящи се до други хора запазете за себе си. Колкото по-малко правите оценки, толкова по-бързо ще вървите напред. Нещо повече, това ви поведение ще се отрази благоприятно на отношенията с околните и ще се ползвате с уважението им. Някой, който ви обича ще ви изненада приятно.
23 окт 2020
Последни новини