От х:

Днес в x:

5 °C

Преглед на печата – 3 юни

"Нощни птици се колят за мъж" е водещото заглавие в днешния брой на "Новинар юг". 23-годишната варненка Мария наръгана от съперницата си в любовта Гергана в центъра на Хасково.

"42 години стаж = 102 лева пенсия" е челното заглавие на първа страница. Толкова са изчислили експертите на НОИ по точковата система на Марин Караилиев. Той смята да пише до Страсбург за несправедливостта.

"Двама с час повече на днешната матура" е друг акцент от първа. Става дума за дванайсетокласници със специални образователни потребности. Стандартното време за изпита е 4 часа.

"Обновяват детска градина с 1 млн. лв." е водещият материал на втора страница. Става дума за забавачка в Свиленград, а основната част от средствата идват от ЕС, допълва изданието.

"Родители предлагат децата си за стипендия" е акцент от четвърта страница. Кандидатите за "Димитровградско дарование" трябва да носят в общината копия от грамоти и дипломи.

"Военните имоти: Голямото крадене тепърва предстои" е озаглавен материалът на 5 страница. Повод за публикацията са обявените от новия министър на отбраната шокиращи факти за далавери в системата.

"Хасково дочака Добчев след 22 г." е водещата новина на 12 страница. Показват скандалната постановка "Лазар и Иисус" само срещу 5 лв., допълва изданието.

Женският бой заради мъж е водеща новина и за другия всекидневник в областта – "Хасковска Марица". Изданието съобщава и името на хасковския Ромео – Мартин.

"Бавят елсметките заради нов софтуер", информира от първа страница "Хасковска Марица". Ще плащаме тока за юни по-късно, няма да се начисляват лихви, обяснява изданието.

"Доматите поевтиняха с лев" е друг акцент от първа страница. Причината за срива е навлизането на родната продукция по сергиите.

"Бързаци блокираха системата срещу опашки в НАП", съобщава от втората си страница вестникът. Бързо зададените команди блокирали устройството и се наложило то да се рестартира. През това време служителите си работели по стария изпитан начин.

"Фелдшер преглежда на улицата, кабинетът под ключ" е друг акцент в броя. Медикът Алдин Демирев обслужвал болните в колата си, защото джипито д-р Пламен Шенков отказал да плаща наем на общината.

"Димитровград загърбен като партньор на ВиК", информира още вестникът. Общината настоява да се отменят решенията на общото събрание на дружеството. Освен това общината е собственик с 49 процента в него.

Голямото интервю в броя е с кметицата на Симеоновград Милена Рангелова. Заглавието е "Хората са уморени от обещания и чакане".

"Родолюбците от "Епизод" идват в КДК", съобщава вестникът от последната си страница. Групата ще радва почитателите си от Хасково на 7 юни.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 26.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
В забързано темпо ще минава деня ви. Използвайте енергията си за да отхвърлите повече работа, имате всички шансове за придобивки от финансов и личен характер. Ще се имате вниманието на човек, когото уважавате, и с когото ви е приятно да сте. Семейството ще ви подкрепи в предстояща надпревара с вяра в победата ви.
26 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Отговорни и в добра кондиция, ще свършите повече от задачите си днес, независимо, че не ви липсва и желание за развлечения. Някои от вас ще открият за себе си своето ново поприще, на което ще посветят енергията си с удоволствие. Денят се свързва и с придобивки, най-вече за дома.
26 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Подтиквани от свои мисли и планове, ще търсите пътища, чрез които да ускорите развитието на делата си. Всичко е във възможностите ви, поставили сте си реализуеми цели и ще работите за тях. Други от вас ще са изкушени от възможността да се забавляват и няма да се колебаят дълго.
26 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Настроението ви е чудесно днес, а това е един необходим фактор за ползотворната ви работа. Денят ви се развива динамично, а това е добре дошло за вас. Имате реалната възможност да си осигурите сериозни финансови приходи.
26 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Работата на повечето от вас днес ще премине в движение, а на някои дори може да им се наложи да пътуват по работа. Нека това обаче не ви притеснява, тъй като ви очаква един наистина ползотворен ден. Срещате различни хора, които оставят у вас чудесни впечатления. Вечерта най-вероятно ще имате нужда от почивка, затова е за препоръчване да си останете у дома.
26 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Не предизвиквайте съдбата, като продължавате да работите без почивка. Подарете си повече време за себе си и споделете с хората, които ви обичат вълненията си. Длъжни сте се съобразите с нуждите си, ако не искате скоро те да се превърнат в основен фактор, с който трябва да се съобразявате.
26 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Оптимистично настроени сте за бъдещето и възможните неблагоприятни новини едва ли ще ви разстроят. Наясно сте със ситуацията и добре разбирате възможностите, които ви се откриват и начините да се възползвате. Единствено прекалената самоувереност може да ви подведе в даден момент, но едва ли ще го допуснете.
26 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Няма да изпуснете предлагащ ви се шанс, дори това да постави на изпитание упоритостта и отговорностите ви. Няма съмнение, че можете да се справите. В личните си взаимоотношения не бъдете прекалено прями, колкото и да се цени това, рискувате да нараните някого с откровенията си. Бъдете сдържани и дипломатични.
26 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не отблъсквайте с лека ръка почитателите си, съвсем скоро може да се окажат много необходими. Перспективни делови ангажименти ще отнемат времето на мнозина от вас. Паричните постъпления от тях ще ви бъдат достатъчни да осъществите отдавна отлагани желания.
26 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Днес ще ви се наложи доста да се замислите относно начина, по който ще процедирате за в бъдеще. Изводите, които правите ще ви накарат да промените решително тактиката си на работа. Намерете време за ангажимент, който сте отлагали от доста време. Може би на неочаквано място ще успеете да попаднете да ценна за вас идея.
26 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Прегледайте текущите си сметка, сред тях има такива, които не могат да бъдат отлагани. Започнат проект ще продължи да ви занимава и днес. Целите, които си поставяте са реализуеми, но е време да помислите и за допълнително финансиране, предвид големите ви очаквания. Битовите проблеми няма да ви затруднят.
26 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Едно събитие ще ви постави в някаква зависимост от други хора. Това няма да ви се понрави и ще търсите начини да защитите независимостта си. Ще срещнете трудности, но ще ги преодолеете. Ще откриете, че има още какво да ви развълнува извън обсега на интересите ви. Любим човек ще се погрижи за това.
26 фев 2020
Последни новини