От х:

Днес в x:

Секс скандал в "Мюзик Айдъл"?!

Фаворитът Тома завързал бърза авантюра с конкурентката си Нора. Двамата изкарали бурна нощ в хотела на участниците - „феста Барсело", разположен в подножието на Витоша.

„Тома я сваляше от доста седмици, но чак накрая работата стана", свидетелстват близки на гласовития момък.

Говори се, че Тома зарязал постоянната си приятелка именно заради чувствата си към къдрокосата фурия Нора. Продуцентите и водещи на състезанието Иван и Андрей никак не били доволни от близостта между двамата и дори се опитвали всячески да ги разделят.
„Те не искат подобни публични излагации и скандали", донасят източниците ни от Би Ти Ви.

За Нора се носят цели легенди за майторлъка й в любовното изкуство, които се подхранват от зле прикритата злоба на останалите участнички в "Айдъла".

Запитани за коментар по повод на клюката и двете кандидат-звезди отговориха "Е, какво! Ами вие не правите ли секс?". Явно за тях е начин за разтоварване от напрежението, което май по-подхожда на рокерския имидж, който се опитват да лепнат на пазаржиклията Тома.

Злонамерени коментатори от Нова тв твърдят, че това е ход на сценаристите на шоуто, за да се върне оттичащия се поток зрители, ливнал се към "Пей с мен" заради циганските резили на Софи Маринова, която май не била бита, а била пяла в БИАД и не ...

Да, ама нали Тома уж бил с Елена, сега пък била Нора. Абе, тез сценаристи нямат ли мярка?

Междувременно Деница е първата отпаднала от финалната четворка.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини