От х:

Днес в x:

Ясновидката Ивелина взема по 200 лева "за отскок"

Победителката в „Ясновидци" е решила да отвори частен кабинет в Пловдив, където да приема желаещи за консултация с нея. До този момент Ивелина работеше като брокер в Града на тепетата, но преценила, че като ясновидка ще си докарва много по-високи доходи, особено след като бе коронясана за най-добрата съвременна българска гледачка.

В момента победителката в риалити шоуто спешно търси да наеме апартамент в Града под тепетата. Там тя ще посреща желаещите. До около месец кабинетът на ясновидката ще е готов, а нейна най-вярна помощничка е сестра й.

„След края на шоуто има невероятен интерес към мен, не съм очаквала такова внимание", категорична е блондинката. Тя вече е посрещнала първите си клиенти, сред които имало и доста известни личности. Един от тях бил виден политик, но Ивелина не желае да оповестява името му. Само дето услужливо ни подметнаха, че Елена Йончева била първата " с връзки" и ни карат да се сещаме, а и при добро желание да вярваме, че е придумала Сергей Станишев да се консултира по лични и политически въпроси.

Вкусила от звездната слава обаче, врачката смятала да работи на изключително високи цени. Ивелина оповестила, че изобщо няма да приема клиенти за по-малко от 200 лева. За разваляне на черна магия тарифата била закована на минимум 500, което си е направо евтино.

Ива планувала със спечелените пари да си купи апартамент в
София и да се премести там със семейството си. „За нула време ще се напечели! Тя е много търсена в момента. Хората се скъсват да я търсят по телефона", коментира известна столична врачка

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини