От х:

Днес в x:

Кайли сменя 7 тоалета у нас

"След първоначалния шок, когато чух думата "рак", сама не можех да повярвам колко много сила почувствах, че притежавам! Желанието да живееш е по-силно от всичко, независимо какви са надеждите", заяви Кайли Миноуг в ексклузивно интервю за "Монитор".

Звездата стартира турнето си на 6 май в Париж, а на 18-и ще пее и в България. По време на шоуто Кайли ще се появи в седем различни костюма, дело на знаменития дизайнер Жан Пол Готие.

На сцената мегазвездата ще се качи със съвсем нова група, която включва двама китаристи, басист, тройна брас секция, кийбордист, баранабист и перкусионист. В шоуто участват също 14 танцьора и 4 акробата.

По време на забележителния си концерт в София Кайли ще изпълни най-големите си хитове, някои съвсем нови песни, неизпълнявани пред публика досега, както и един изненадващ кавър на популярното парче Copacabana.

"Всяко ново място, което посещавам, е предизвикателство и наистина тръгвам с чувството за мисия, която трябва да изпълня. Надявам се взаимно да се харесаме. Аз поне ще се постарая много", коментира Кайли пред "Монитор" по повод визитата си в България.
Източник: monitor.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини