От х:

Днес в x:

Голям бюст и широки бедра

Първо разгледайте снимки на Мерилин Монро и Бриджит Бардо.

Да, въпреки че имате фигурата на тези несравними красавици, честно казано вие не сте сред тези, на които им е провървяло със съвременната мода. Идеалът, който се разхожда по модните подиуми днес има малко общо с пищната женска хубост. Това за вас означава, че повечето модни дрехи едва ли ви стоят добре, тъй като, освен че придават обем на и без друго обемните ви места, същевременно скриват женствените ви извивки.

На какво трябва да обръщате внимание при избора на дрехи:

Горната част на тялото: правилото е да подбирате блузи и горни дрехи, които свободно обгръщат тялото ви, без обаче да му придават допълнителен обем. Пуловерите трябва да са от стегнати прежди. И в никой случай сака или жилетки с големи джобове. Сакото, а също и палтото ви е добре да бъде леко вталено - това подчертава талията ви и женствената ви фигура. Ако палтото ви пада широко от гърдите надолу, тялото ви ще изглежда огромно.

Важен детайл е дължината на ръкава. Ако имате пълни ръце, дължината на ръкава ви не трябва да скрива китката. Китката е най-тънката и фина част на ръката ви и е добре да я оставите открита. Добре прикриват пълнотата на ръката разкроените ръкави. По същия начин панталоните и полите клош прикриват излишните сантиметри на бедрата.

При вашите форми не е правилно да скривате линията на шията. Добър избор са блузите с остро деколте. Те удължават зрително фигурата и отвличат вниманието от пищния ви бюст.

Какви дрехи и аксесоари да избягвате:

Блузи без ръкави - поло или полу-поло. Тялото ви ще изглежда доста по-обемно, отколкото е в действителност. Тези блузи са подходящи само за безплътните създания по модните подиуми.
Мъхестите тъкани добавят зрително обем към тялото ви, така че по-добре не обличайте пуловери от ангорска вълна или други "космати" материи.

Не слагайте широки, големи гривни на ръцете си. Както споменахме, китката е най-фината част на ръката ви, така че не я скривайте, а напротив - покажете я.

Забравете за широките тениски. В тях ще изглеждате много по-пълна, отколкото сте. Тениските трябва свободно да следват извивките на тялото ви, а не да висят като торба. Същевременно обаче не се изкушавайте и от твърде тесните тениски и блузки. Те ще подчертаят големината на бюста ви, който ще се превърне в център на вниманието.

Освен ако не целите именно това....

Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини