От х:

Днес в x:

Преглед на печата - 27 март

10-годишен не съществува за държавата, е челното заглавие на „Новинар юг" днес. Бюрократични спънки поставят Йордан- Йоргос от село Белица в ситуация на чужденец в собствената му страна- без документи, личен лекар, социални помощи.

Общината ипотекира имотите ни, информира водещата публикация. Това предвиждат текстове от новата наредба за принудително изпълнение на заповеди за поправяне на сгради.

1 200 лева годишно за платено паркиране-друг акцент от първа страница на вестника. Толкова ще струва абонаментът за платено място за паркиране на автомобил в центъра на града.

Мъж умира час след инжекция в спешното, четем на втора страница. 55-годишният Серафим Йозов е прегледан в отделението, после пуснат на работа. След малко човекът издъхнал.

Другите заглавия в изданието днес: 2 милиона лева за асфалт в Долно Черковище. ГЕРБ дава кмета на прокуратурата. Без обедна почивка събират данъците. По 25 коли на ден купуват хасковлии.

Дават 270 длъжници на съдия-изпълнител, е водещата тема в „Хасковска Марица". От 31 март общината започва събирането на местните данъци.

Георги Манолов оглави РСО „Марица", съобщава следващата публикация. Кметът на Свиленград е новият председател на Управителния съвет на сдружението. Той е избран от общото събрание миналата вечер.

Просветният министър идва в събота, информира още „Хасковска Марица". Даниел Вълчев ще открие националното състезание за най-добър млад готвач, хлебар, сладкар, сервитьор и барман, което започва в събота в Хасково.

И още от акцентите във вестника в четвъртък: Предлагат фоторепортера Карекин Карекинян за почетен хасковлия. Министър Петър Димитров хвали винари от региона на изложение. Рибари вадят масово билети. Глобиха търговци, крили обороти.
Източник: dariknews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини