От х:

Днес в x:

Брайън Адамс се завръща с 11-ти студиен албум

Брайън Адамс се завръща с 11-ти студиен албум.

Новият албум на канадската рок звезда се казва „11" и е изпълнен със специфичния и разпознаваем "Адамс рок и нежни балади". Написан основно в хотелски стаи и съблекални по време на световното му турне от последните 2 години, за него Брайън работи отново с дългогодишния си творчески партньор Джим Валанс. Тандемът Адамс/Валанс е отговорен за много от класическите хитове на рок звездата като "Heaven", "Summer of 9" и "Run To You".


От свежарската "Broken Wings", през чувствената "Mysterious Ways" до химна "Something To Believe In", този албум e още една скъпоценност във величествената му кариера, която продължава вече повече от две десетилетия. Независимо дали говорим за тъжното китарно соло в "Oxygen" или за бурната I Ain Losin The Fight , песните запленяват слушателите и още веднъж доказват защо Брайън Адамс е един от най-обичаните изпълнители и автори на песни. Албумът „11" е 11 пореден студиен албум е орисан да подари на феновете още няколко любими изпълнения, които лесно ще се подредят до колекцията от велики негови хитове.


В подкрепа на албума, Адамс направи уникално турне от 11 концерта в 11 града на 11 различни държави за 11 дена. Концертите бяха интимно акустично шоу, на което Брайън свири на китара и хармоника.

По същото време беше открита и неговата фотографска изложба „Съвременни Музи" в известната Национална портретна галерия в Лондон.
Източник: kafene.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини