От х:

Днес в x:

Преглед на печата - 21 март

В Харманли посягат на частното, е челното заглавие на „Новинар юг" днес. Кметът на Рогозиново и шефът на Горското обсебиха чужди имоти, разтоварват в тях дърва.

Софийският университет стъпва в Хасково, информира водещата публикация. Филиалът може да отвори врати още наесен, каза вчера ректорът професор Иван Илчев.

20 израждат на къра братовчедче-друг акцент от първа страница на вестника. 24-годишна жена роди четвъртото си дете край Горно Големанци.

За птичи грип на 100 километра от границата предупреждава дописка от втора страница. Огнище на инфлуенца е открито в Есетце, близо до Ипсала.

И още от заглавията в днешното издание на вестника: Конфискуваха 8 тона турски домати на Капитан Андреево. 10 години решетки за хърватин с дрога за близо 3 200 000 лева. Полицаи замесени в кражба на плазми.

Наши полицаи в престъпна група- темата е водеща за „Хасковска Марица" днес. Униформените задигнали плазми за над 50 000 лева.

И тук на първа страница голямото заглавие е „Софийският университет стъпва в Хасково". Най-старото висше учебно заведение иска да открие магистърски център в града.

7000 души с диабет в областта, отчита публикация на първа страница. 4000 от болните живеят в Хасково.

Помияри нападат ученик пред автото, четем на втора страница. Пращам екип да прочисти района, казва шефът на „Екопрогрес".

Другите акценти в „Хасковска Марица" днес: В Димитровград приеха бюджета с козметични промени. Закриха фришоповете. Община Харманли дари „Нива" на РПУ.
Източник: dariknews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини