От х:

Днес в x:

Германците оплакнаха очи с Памела

Най-сладката гледка показа германският канал ZDF на своите зрители миналата събота. На малкия екран полуразголена се движеше Памела Андерсън.

Американският секс символ се появи в оскъдно облекло, колкото да убеди всички пред екрана, че въпреки 40-те си години, фигурата й продължава да е перфектна.

Тя и илюзионистът Ханс Клок направиха телевизионно шоу, с което хем позволиха на зрителите да оплакнат очи, хем представиха новата си програма, с която започват участията им в Лос Анжелис.

Памела се справи блестящо в ролята на сладка асистентка на илюзиониста. Но като се замислим, едва ли фокусите са най-важното в техния дует.

Затова пък водещата на телевизионното предаване Кармен Небел, която лично поканила американската звезда, въпреки че се бояла русокоската да не поиска звезден хонорар, призна: "Памела е свежа, жива и съвсем не е капризна. Освен това изглежда също толкова добре без всякаква козметика".

"Звездата от "Спасители на плажа" оправда всички очаквания. Видно е, че това е нейният "работен инструмент". Не я поканихме, защото пише книги или играе в театъра", каза още водещата.

Източник: dnes.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини