От х:

Днес в x:

Преглед на печата - 18 март

Новинар Юг: " "Билла" блокира Хасково" това е челното заглавие във вестника. Търговската верига запорира сметките на общината. Георги Иванов: Новият ГПК противоречи на Закона за бюджета. Подробностите по темата са на страница втора.

"ОСО-то става търговски център" се съобщава в другата водеща публикация. Сградата е препродадена след като Министерство на отбраната обяви ликвидация на "Воинтекс".

"2 жени заклещени в обърнато рено, шофьори гледат сеир" така вестника пише за вчерашната катастрофа край село Козлец, когато дамите пътуващи с Рено Туинго се обърнаха за да избегнат удар с изпреварващ ги джип. Минаващи край инцидента шофьори спираха да гледат безучастно и продължаваха по пътя си, пише в дописката.

"Пироман пак превзе камбанария" четем още в Новинар Юг. Георги Даскалов тормози с набат Долно Луково цяла вечер, смъкват го с пожарна. Преди 5 месеца същият запали къщата си, припомня вестника.

И още едно заглавие - " "Тракиец" още незаконен, вече и опасен". Става въпрос за яз. Тракиец. Съоръжението продължава да се експлоатира без Акт 16. През януари Гражданска защита предписа незабавни мерки. Нищо не е пипнато, се отбелязва в дописката.

Хасковска Марица: "Бетон се посипа върху минувачи в центъра". Отломките са от покрив на блок "Капитан Петко войвода" №6. Неподдържаната козирка от години застрашително виси над главите на хората. Алпинисти от Гражданска защита обезопасиха мястото.

"Заради новия ГПК фирма блокира парите на Хасково, затварят общината". Недомислие в закона замрази банковите сметки на кметството. Това е удар срещу местната власт, се цитира кметът в дописката.

"В и К да плати смяната на водомерите" . Това искане на хасковлии извежда в друго заглавие вестника. Ще си търсим правата в Страсбург, твърдят хората. Ще разгледаме всеки случай поотделно, казва шефът на водното дружество.

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини