От х:

Днес в x:

Преглед на печата - 14 март

Кмет реве за голяма заплата, днес е челното заглавие на „Новинар юг". Заплатите на селските кметове и секретарите са ниски, а работата е много, вземаме по 300 лева, по-малко от една чистачка, цитиран е управникът на Войводово. Селските първенци от Хасково искат и собствен бюджет, купували си канцеларските материали от джоба, стана ясно по време на провелия се вчера кметски ден.

Доброволец с пари за 2-ма пожарникари, е озаглавена водещата публикация. Доброволец, участвал в гасенето на пожар, ще получи за това възнаграждение равно на двойния надник на редовия огнеборец. Условието е той да не е нает на трудов договор, съобщава източник от Гражданска защита. Сумите са определени от Министерския съвет.

Свиленград чака пари от данъчен туризъм, информира дописка от втора страница. Местната власт смята да привлече бизнеса с ниските налози, които общинският съвет гласува.

И още от заглавията в броя днес: Пуснаха срещу 4 бона съдени за отцеубийство. Няма да вдигат съдове за смет, пълни с пясък и клони.500 лева награден фонд за кушиите в Харманли.

Потрошиха колата на съдия-изпълнител, челно информира „Хасковска Марица". Не са ми отправени заплахи, казва Самуил Пеев. Предното стъкло на колата на юриста е потрошено с тухла.

Мамена жена оскуба майката на съперницата си, е голямото заглавие от първа страница. Мамената от мъжа си булка от Харманли за малко да иде в затвора, след като оскубала и натупала майката на любовницата.

4 фирми за сок лъжат с етикети-друг акцент от първа страница на вестника. Комбинация от вода, оцветители и ароматизатори се предлага като натурален сок, констатира РИОКОЗ.

Куйович на 27 март в хасковския съд, съобщава още „Хасковска Марица". Окръжна прокуратура Хасково внесе в съда обвинителния акт срещу сръбския наркобос.

И още от заглавията в броя днес: Англичани правят луксозен къмпинг в Бисер. Върхатев оглави „Социално подпомагане"-Хасково. Евакуираха 600 деца заради сигнал за бомба в училище „Васил Левски".
Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини