От х:

Днес в x:

Преглед на печата- 5 март

„Новинар Юг": „За 4 дни 4 мъртви в диализата"- челото на информационния всекидневник. Болните в отделението нямат средства, за да си направят задължителните изследвания.

„Още гробници край Александрово"- водещата тема в броя на „Новинар". До края на годината японците ще построят Центъра за тракийско изкуство на стойност над 3 млн. долара.

„Половината Вътрешно с болни от грип медици";"Марица изрови авиобомба до Димитровград"; „Спасиха „Хасково" Отборът продължава"- четем на първа страница във вестника.

„Закопчаха за палеж пийнал търговец"- съобщава „Новинар". Според полицаи заподозреният Анастат имал да получава пари от 46- годишния Таньо, чиято порта лумнала вчера сутринта.

„ВиК почва проверка на 14000 водомера". При констатирано отклонение от нормата измервателните устройства трябва да се подменят. Абонатите ще си плащат за услугата.

На страниците на „Новинар Юг" ще прочетем още: „ В Хасково закриват 7 аптеки?"; „"Грък бит и ограбен край детска градина"; „Безмитните бензиностанции не са плащали на МВР".

„Мъж лежи 4 дни в безсъзнание, 3 болници пас"- това заглавие ни посреща на първа страница на вестник „Хасковска Марица", който уточнява: заради липса на диагноза отказват да приемат Андрей Колев.

„2 милиарда евро чакат проекти"- водещо информира „Марица". Службите за съвети в земеделието имат нужда от спецалисти, които да помагат на кандидатите.

„Разпитват 40 души за аферата в КАТ";"Почват музея край Александрово"; „Плащали сме на МВР по договор", заявява от страниците на вестника управителят на бензиностанциите на Фуат Гювен на Капитан Андреево Коста Паришев.

„Бой в дискотека остава без последствия"- информира „Марица". Екшънът спретнат от полицаи и криминално проявения Христо Христозов. Противоречиви показания карат прокурори да не образуват дело. Докато трае проверката, Сучето влиза в затвора.

„Свалят водомерите поред за сметка на абонатите. Тръгва задължителна метрологична проверка на устройствата"- четем във вестника.

„Изкупачи на стари коли искат контрол"; „Инвалиди предлагат по- исока субсидия"; „бум на нелегални превозвачи"- отбелязва още в броя си „Хасковска Марица".

„Покло пред вас, герои!"- заглавие вече от първата страница на седмичникът „Тракия XXI век"

В него четем: „Меричлери с нов свещеник. В Сталево пък пишман кръщелници преименуват вековен параклис, свързан с цар Иван Асен II"; „Чужди фермери масово търсят български торове". Поради по- малкото площи, засети с есенници у нас, се очаква удължаване на торовия сезон, допълва „Тракия".

„Родиха се четири високосни бебета";„Проекти на 4 школа изпратени на областен кръг";„Неохим" АД залага и на инвестиции в образованието"- пише още седмичникът.

На страница „Местен парламент" във вестник „Тракия" ще прочетем: „ОбС закри две школа и МУЦ-а"Същата съдба последва и Детски комплекс, но идеята е той да стане по- късно общинско предприятие.

„ВиК" с нов бизнес план до края на март"; „Съветници не искат да са в комисия за МБАЛ и МЦ"; „Най- трудно ни е да следим спазването на работното време на Неделния пазар, заявява от страниците на „Тракия XXI век" шефът на Общинска полиция гл. инспектор Георги Георгиев.
Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини