От х:

Днес в x:

Samsung пускат gPhone с цена под $100?

От известно врене се носят слухове, че Samsung проявяват интерес към участие в разработката на телефони на база Google Android. Френският сайт Actua-Mobiles.fr съобщи някои интересни подробности за Google телефона на корейската фирма.

Според тях Samsung подготвят не един, а едновременно два модела, които ще работят под управлението на Android. Смартфонът с по-високи спецификации ще бъде пуснат на пазара през септември т.г. Около коледните празници ще бъде представен и бюджетен модел с доста атрактивна цена, не по-висока от $100.

Още една любопитна подробност - твърди се, че тези телефони няма да са с надпис Samsung, а вместо това ще бъдат брендирани като "gPhone".

Звучи интересно, но засега сме склонни да приемем тези новини по-скоро като непотвърдени слухове - поне докато не се появят по-официални данни или коментари на по-авторитетни източници.

Последното свързано с Android заявление на Samsung беше по време на Mobile World Congress, когато фирмата обеща да пусне телефони с Android преди 2009 г. Вече обаче стана известно, че някои производители ще пуснат свои Android телефони още през тази година, така че не е изключено Samsung да преразгледат плановете си, за да не изостават от конкурентите си.
Източник: tehnozona.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини