От х:

Днес в x:

N-JOY и Мистър Зи обикалят с Chevrolet

В продължение на 30 работни дни двата автомобила - Chevrolet Captiva на Инспектор N-JOY и Chevrolet HHR на Мистър Зи, ще обикалят улиците на градовете, в които звучат радио N-JOY & радио Z-Rock, съобщават от speed-press.


Автомобилите са с големи надписи, изцяло брендирани с логата на радиата. Chevrolet Captiva е най-търсеният високопроходим автомобил в България и с него Инспектор N-JOY се чувства като истински каубой на пътя. Нарича го с различни любовни имена: „Капо ди тути Капи ...", мезонета и т. н.

Автомобилът на Мистър Зи - Chevrolet HHR, е уникален за улиците на страната, защото е първата кола за Централна и Източна Европа, дошла в България преди старта на продажбите й. Мистър Зи се чувства забележим, стабилен и доволен и се отблагодарява, като нарича автомобила си: „Звездолет Chevrolet", „Суперавтомобил Зи" и т. н.

От другата седмица до края на кампанията двамата инспектори - Инспектор N-JOY и Мистър Зи, ще раздават всеки петък специална награда за шофьорите, които слушат двете радиа Z-Rock и радио N-JOY, GPS устройство за колите.

Автомобилните навигатори "Нюви" от фирма "Гармин" имат карта на България, меню и гласова навигация на български език.

След суперуспешната кампания на радио N-JOY - „Инспектор N-JOY", миналата година, играта започна на 21.01.2008 и се радва до момента на голям интерес от слушателите и на специално медийно внимание. Влади Въргала инспектира кой какво слуша в колата си по време на лудия трафик, а Мистър Зи - Буги Барабата, проверява слушателите на радио Z-Rock
Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини