От х:

Днес в x:

Кич Топ–10

10. Българските сайтове за запознанства в Интернет

Че е „фешън", „фешън" е! Че е начин на живот за доста хора - факт! Ама и друго е факт: 90 % от виртуалните кандидат-тъпкачи са деца на по 13-14 години :( В чуждите сайтове за запознанства се комуникира леко и приятно. При нас - единствено с псувни, цинизми, фалшиви профили и форумни теми от рода „Бихте ли спали с майка си?"!:( ... Гнус! Кич! Дивотия ... Виртуална Чалгария!


9. Хумор, сатира и забава

Българският хумор с марка 2008 е на ниво 1973-та и върви все по-назад. През миналата година сигурно е бил на ниво 74-та. Гвардията „Комиците" е жалка и плашеща, а щом все още се налага да ни разсмиват Мутафова, Калоянчев и Лолова, нещата хумористично явно отдавна са кремирани по тези географски ширини. Сценаристи липсват, братя и сестри! Сценаристи... а не хумористи! Питайте Холивуд, ако не вярвате.


8. ЦУМ – Музеят

Похвално е това, че „Смесеният магазин на народа" е превърнат в музей. Похвално е и че входът е свободен, без грам такса. Обезпокоителното е, че дори и при всички супер екстри (локално радио, бляскава чистота, размазващо красиви продавачки и божествен аромат) вътре няма НИКОЙ!? Хора, вразумете се! Навсякъде има 50 %-тно намаление. Възползвайте се! Един ръчен часовник вече е на цената САМО на една гарсониера! ЦУМ–музеят ви очаква!


7. Продължаващата агония на българската поп музика

Дааа! Вече две петилетки българският поп е на смъртен одър. С пенсионирането на Дони и Момчил и след кратката чалгирана генгста-рап революция всичко се мумифицира. Остана лигав гей-поп - само за цвят. Поп-дивите (и диваците) към днешна дата продължават усилено да лансират стила „асинхрон" и тотално се стремят никога да не пеят по мелодията на инструменталната част! Ако имаше Световна Организация на Обединените Музикални Естети (СООМЕ), отдавна да са забранени всички (от Белослава до Любо) и да са заточени в Диарбекир. Уви! Няма... :(


6. Авангардната мръсотия на столицата

Каквато ви столицата... такава ви и държавата (може и обратното). София е едно мръсно, почти тримилионно блато и ако този град е „фешън", то тогава Гацо Бацов е Дейвид Бекъм. Хора, въздухът е ОТРОВЕН! Спасете си поне децата! Време е за евакуация!


5. Трансферът на професор Вучков в ТВ2

Шутът на нацията се продаде показно и от гневен телевизионен бунтар за една нощ се прероди в мазно лице от билбордите. Че е атрактивно луд, отдавна е ясно. Сега вече се разбра и че е „долен мръсен лъжец". Аплодисменти! Чакаме дует с хермафродита от Костинброд :(


4. Истерията „Саркози"

Малтретирането на нацията с този невзрачен френски чичко продължава. Буквално на всяка минута ни залива водопад от вести за този полубог. Саркози това, Саркози онова! Телевизии, преса, Интернет, модни дефилета, консервни кутии - буквално навсякъде е този Никола :( И понеже сме европейци и „фенове", Георги Първанов няма какво да чака, ами час по-скоро да се загаджва с Ан-Джи. Да превърнем в дела примера на чутовния Саркози!


3. Ежедневните продажби на БГ „футболисти" във Висшата лига на Англия


Ама, моля ви се! През първия месец на 2008-ма буквално ни изкупиха за милиони „талантливите футболистчета", трениращи финтове върху масите в БИАД и Син Сити (ако има маси там, де... не знам с какво са обзаведени тези пещери). Крак повлече топ-вратарчето Ники и втора година е първенец сред резервите на един детски отбор в Холандия. Към днешна дата нашенско куцо и сакато (според спортните журналисти) вече е в Арсенал, Ливърпул, Челси и т.н. Хвала на великия ни футболен инкубатор!


2. Надебелелите чалга певачки

Е, вярно, че имаше много празници и падна голямо плюскане, ама „едноименните" кючеклийки направо прекалиха. През мразовития януари се показват навред с размери на силно забременял носорог. В де що има предаване за музика се поклаща някоя напращяла от силикон и мазнини „пайнерка". Че в чалгата има отрицателен коефициент на естетика е ясно, но моментното угояване вече е съмнително и върви към анадолски канибализъм.


1. Слави Трифонов и конкурсите му

Този прогледнал великомъченик не се спря. Танцуваме, пеем и се веселим с него до забрава. Досега само в БТВ, скоро и в други ТВ-та. Очаквайте в най-близко бъдеще сериалите на Трифонов: „Рецитирай с мен" (по СКАТ), „Дишай с мен" (по Дискавъри), „Спи с мен" (по XXL), „Мастурбирай с мен" (по Спайс Платинум) и още много, много други. После, нямало шоу-бизнес в България! Има... ама ако Славчо разреши!
Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини