От х:

Днес в x:

Playboy показва прелестите на още една изкусителка

Излезе новият 72-ри брой на българския Playboy. На корицата на изданието е Лорита - една от участничките от тв реалити шоуто "Островът на изкушението".
Броят съдържа още 2 фотосесии - едната е на Мис Февруари Преслава - фотомодел от агенция "Ивет фешън" и съпруга на популярния режисьор и певец Люси Иларионов. Немският Playboy гостува на българското издание с ефектна еротична сесия на Даниела Волф, озаглавена "Автомивка".

Голямото Playboy интервю е с Робърт Редфорд. В него световноизвестният актьор обяснява защо Джордж Буш е новият Нерон и защо симпатизира на Фидел Кастро. Гост на рубриката "20 въпроса" е Калин Вельов, а поводът е новият му музикален албум.

Материалът "Маса за довечера ли?!" разказва за най-недостъпните реномирани ресторанти в света, за които резервация се прави поне два месеца напред.

Статията "Футболните тенори" разказва за най-популярните футболни тв коментатори у нас в момента - Петър Василев, Борис Касабов, Томислав Русев, Витомир Саръиванов и Крум Савов. В нея са подбрани и някой от най-известните им "бисери", изричани в ефир.

По случай празника на любовта Св. Валентин, в списанието е включен тест "Прецени гаджето си", който дава отговор на мъжа, дали девойката, с която ходи в момента, е подходяща за него.
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини