От х:

Днес в x:

Проведоха конкурса за лице на Българския моден канал

12 момичета, облечени в дрехи на "Gaudi", дефилираха в конкурса на Българския моден канал в студиото на предаването "Огледала" вчера.

Победителка е Женя Желева, на 17 години от Добрич. Тя е висока 174 см, с мерки 85/61/90 и е момичето на месец декември. Женя учи в гимназия с разширено изучаване на математика и география.

Носителката на титлата "Лице на Българския моден канал" получи авторска статуетка, предстои й да сключи договор с Модна агенция "Визаж", а всички участнички получиха подаръци от "Eugene Perma".

За първа година освен победителка е предвидено и отличие "Първа подгласничка". То се присъди на Боряна Златкова, на 17 години от град Кюстендил.

Лице на марката "Eugene Perma" е Гретхен Кирчева, на 17 години от Плевен, а на "Gaudi" Христина Христова, на 16 години от Сливен.

Седмото издание на единствения по рода си "Телевизионен календар" в България за 2007 година е посветено на тема "Спорт".

Преди официалния конкурс 12-те красиви момичета, избрани чрез кастинг, заснеха ефектни фотосесии на тенискорт, басейн и зала за спортна гимнастика.
Всяко момиче отговаря на месец от календара.

За да се разгърне докрай красотата и обаянието на всяко едно момиче, се погрижиха стилистката Радина Радичкова-Роди, коафьорът Ивайло Душкин и гримьорката Светлана Арсова.

Брилянтно с фотосесиите се справи и фотографът Момчил Христов. Телевизионният календар има за цел да открива млади таланти за модния подиум.

Именно чрез него своята кариера за започнали известните български модели Ирена Милянкова и Елеонора Йоцова.

За 2006 година победителка е Айсун Аптулова, превъплатила се в Палечка за темата на миналогодишния конкурс - "Приказни герои".
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини