От х:

Днес в x:

По-евтини разговори по цял свят с предплатената услуга MaxPhone

Макс Телеком стартира предплатената си услуга MaxPhone с код 0999. Разговорите през MaxPhone позволяват където и да е по света клиентът да бъде избиран от всички оператори в България на цената на национален разговор.


В същото време потребителите на MaxPhone могат да разговарят от чужбина с мобилни и фиксирани номера в България, без да плащат роуминг. Услугата може да се ползва през всяка една интернет мрежа. Разговорите са на символичната цена от 0.01 лв./мин. към всички абонати на 0999 в България и по света.



MaxPhone е софтуерен телефон, който се инсталира лесно и бързо на всеки един компютър, свързан с Интернет. MaxPhone може да бъде изтеглен от интернет страницата на компанията след регистрация и зареждане на минимална сума за разговори 10 лв.


Плащането се извършва чрез www.ePay.bg. Клиентите имат възможност да избират номер от номерационния план на Макс Телеком започващ с 0999. Услугата не изисква обвързване с абонамент. Сумите, които могат да бъдат предплатени, са между 10 и 500 лв.


С фиксирани мрежи в България разговорите се таксуват на цена от 0.145 лв./мин., а тези с мобилни мрежи - по 0.792 лв. на минута. Сред най-евтините международни разговори с MaxPhone са тези със САЩ.



Цената на минута разговор с фиксиран или мобилен телефон в страната е 0.264 лв. Разговорите с фиксирани и мобилни мрежи в Германия се таксуват съответно по 0.264 лв./мин. и по 0.871 лв./мин.


Макс Телеком е първият функциониращ национален WiMAX телеком в Европа. Операторът предлага безжичен високоскоростен интернет, безплатни разговори за всички абонати на 0999 в мрежата на оператора, безплатна мобилна телевизия и интернет базиран пакет от софтуерни приложения за бизнеса.


Мрежата покрива над 2 500 000 души в България, което е над 30% от населението в страната. До края на 2008 г. мрежата ще обхване 90% от населението на България.


Мрежата на оператора позволява скорост за трансфер на данни от 2 мегабита в секунда, а до края на февруари максималната скорост ще бъде до 5 мегабита в секунда.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини