От х:

Днес в x:

Венецуелският президент Уго Чавес обеща, че ще си направи топлес снимки.

"Защо не, пипнете мускулите ми", покани той топмодела Наоми Кембъл, която дойде в Каракас, за да вземе от държавния глава интервю за мъжкото списание GQ.
Така Чавес отговори на въпроса на манекенката дали не възнамерява да последва примера на Владимир Путин, който наскоро се появи на снимки без блуза.

Британският модел обясни, че събеседникът й е бил директен и безстрашен, и никак "заплашителен или ирационален". В същото време тя допълва, че гражданите на Каракас са й се видели по-щастливи, отколкото при предишното й посещение преди 10 години.

От своя страна Чавес обвини американското правителство в геноцид и възхвали кубинския лидер Фидел Кастро, като го определи за "световния водач с най-много стил".
Венецуелският президент не пропусна да се изкаже и по адрес на Джордж Буш, като заяви, че той е напълно луд. На въпрос на Наоми дали смята, че Буш иска да го убие, Чавес отговори "Мисля, че да... той и неговите приятели".

Чавес също така намери време да покаже на супермодела библиотеката си и сбирката си от картини, като я увери, че обича да пее. "Ако не бях президент, щях да бъда латино певец с огромен успех", заключи той.
Източник: novjivot

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини