От х:

Днес в x:

Тина Търнър за нещата от живота

В края на годината Тина Търнър ще отпразнува своя 77-ми рожден ден. Животът на Тина е низ от стремителни възходи на сцената, пропадане в тъмните дълбини на семейния тормоз и блестящ урок по оцеляване и борба. Яростна, неуморна, женска битка – в името на щастието, музиката, майчинството. Има и голяма любов и тихо щастие - Тина среща немския музикален продуцент Ервин Бах, със 17 години по-млад и любовта им от пръв поглед продължава до днес. Ервин не коментира личния си живот пред медиите, а Тина е кратка и лаконична, пише WebStage. След 27 години заедно, през 2013 двамата се вричат един на друг на две церемонии – светска и будистка. Ето и някои от мислите, които Тина Търнър споделя - за щастието, възрастта и живота.

Щастието – това е състояние на душата и осъзнат избор. Ние имаме право да бъдем щастливи и сами избираме дали искаме да сме такива или не.

Ако се грижите за себе си, независимо на колко години сте - 40, 60 или 70, вие винаги ще изглеждате и ще се чувствате добре. В наши дни можем да си позволим да изглеждаме на толкова години, на колкото желаем.

Вървете в крак с времето, купувайте си неща, които ви подхождат, позволете си да се чувствате млади.

Никога няма да се отдам на старостта – докато не остарея.

Научих се да бъда щастлива, независимо дали в живота ми има мъж.

На 70 години живея по-добре, отколкото когато бях на 30. Вече няма какво да доказвам, а за успехите си мога да благодаря единствено на себе си.

Разбира се, че остарявам – неизбежно е. Но нима това е проблем? Няма значение  колко са свещичките на тортата, по-важно е да имаш сили да ги духнеш.

Трябва по-често да се усмихваме и още по-често да се срещаме с приятели.

Не  се страхувам от старостта. На 50 се чувствах като на 30, на 70 усещам себе си като 50-годишна жена.

Поддържайте фигурата си. Ако изглеждате добре, самочувствието ви също ще е на ниво, а това може да е само от полза. Аз никога не се безпокоя за възрастта си.

Да, признавам, че съм много суетна. Когато погледна в огледалото, искам да видя красиво лице.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини