От х:

Днес в x:

Huawei представи в Лондон P9 и P9 Plus с двойна камера Leica (видео)

На специално събитие в Лондон Huawei Consumer Business Group представи дългоочаквания Huawei P9 и P9 Plus. Създаден в сътрудничество с Leica, P9 поставя нов стандарт във фотографията със смартфон.

Huawei P9 е първият смартфон, разработен съвместно с глобалната култовата марка Leica Camera AG. Камерата с двоен обектив на P9 е следващото ниво на снимане с ненадминатите възможности на Leica, лидер в света на фотографията от над 100 години. 

Ексклузивният трейлър на новия Huawei P9 е с участието на Хенри Кавил и Скарлет Йохансон, глобални посланици за серията Huawei P9. С участието на двете световни звезди в Шанхай и Холивуд, той символизира партньорството между Huawei и Leica и пресечната точка на цветовете с черно-бялото. За старта на P9 Хенри Кавил се присъедини към емблематичните фотографи Мери Макартни и Дейвид Гутенфилдър от National Geographic, Джим Игън, основател на BBC Global News, Анита Чанг, издател на Vogue Китай и британските членове на УС на Huawei сър Андрю Кан и Хелън Александър.

"Потребителите по целия свят използват смартфоните си, за да правят милиарди снимки всяка година, което прави фотографията от решаващо значение за потребителите. Потребителите на P9 вече могат да заснемат изображения с несравнимо по-голяма яснота, богатство и автентичност, с майсторски конструиран и мощен смартфон, който изглежда и се усеща невероятно."

Ключ към превъзходните възможности за визуализация на P9 е двойната камера. Оптичните лещи Leica са известни с прецизност и внимание към детайла и отговарят на най-строгите изисквания за качество. RGB камерата на P9 е специализирана в заснемане на цвят, докато монохромната камерата дава изключителни детайли в картината. Двете задни камери на P9 работят в тандем, като дават изображения сголяма детайлност, дълбочина и цвят. Новият P9 е превъзходен включително в условия на ниска осветеност, като дизайнът и технологията с двойна камера гарантира заснемането на повече детайли.

Потребителите могат да избират между три режима: стандартен, живи цветове и плавни цветове, в зависимост от личните си предпочитания. Параметрите на камерата на P9 са щателно калибрирани във всеки режим за предаване на автентичен цвет в стила на Leica. При избиране на черно-бял режим, потребителите на P9 могат да използват своите устройства като истинска монохромна камера за заснемане на стилни и наситени с емоции черно-бели изображения с най-високо качество.

Технологията Hybrid Focus на Huawei гарантира превъзходна скорост, точност и стабилност. Фокусирането е на базата на три методологии - лазер, изчисление на дълбочина и контраст, като автоматично се избира тази, който дава най-добър резултат в дадената среда.

Потребителите могат да експериментират с новаторски визуални ефекти. P9 дава възможност лесно да се коригира отвора на камерата, за боке и други ефекти, дълбочина на фокуса, при запазване на основния предмет на остър фокус.

P9 е шедьовър с минималистичен дизайн, както другите от водещата P-серия премиум смартфони, с най-високо качество 2.5D стъкло и космически клас алуминий. Версията с 64GB поставя нови стандарти в индустриалния дизайн с използването на техники като полирането на метала с прецизност на ниво микрон, което създава прозрачна повърхност. Керамично бялата версия на P9 отразява и пречупва светлината в различни нюанси в зависимост от средата.

Дисплят е 5,2 инчa 1080 p. P9 се захранва от новия Kirin 955 2.5GHz 64-битов ARM-базиран процесор. Батерията е 3000 mAh.

Huawei е представи и P9 Plus, отличаващ се с 5.5-инчов Press Touch дисплей и по-голяма 3400 mAh батерия. Той се предлага с двойно IC Rapid Charge, като предоставя на потребителите шест часа време за разговори с 10 минути зареждане. 

P9 и P9 Плюс идват с технологията на Huawei за биометрично разпознаване на пръстови отпечатъци. Двата модела предлагат и някои нови функции, предназначени за потребители, които се нуждаят от стабилна и безпроблемна връзка с клетъчни и Wi-Fi мрежи, за да ползват интернет без значение къде се намират по света.
 

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини