От х:

Днес в x:

Ексдепутатът Павел Чернев почина пред столичен ресторант. Вестниците в неделя

24 часа

Фандъкова: От отпадъци София е произвела над 1700 мегават часа ток

Инсталациите за преработка на отпадъци на София са произвели 7300 тона високо качествен компост и над 1700 мегаватчас електроенергия". Това каза пред "Дарик" кметът на София Йорданка Фандъкова.

По думите й от откриването на завода до момента са сепарирани общо 510 тона черни метали, 76 тона хартия, 28 тона цветни метали, 28 тона пластмаси, 102 тона найлон и 833 тона стъкло.

„Труд”

Чакаме бум на летовници от Полша

Първите туристи в Бургаско кацат в края на март на летището край Сарафово. Те ще са израелци и ще престоят седмица в Слънчев бряг.

"Наистина очакваме по-голям интерес от страна на туристите през това лято. Той е балансиран както от руски, така и от летовници от Германия, Полша, скандинавските страни, Израел. С много сериозен ръст ще са полските туристи", каза кметът на Бургас Димитър Николов.

„Стандарт”

Свалят цената на парното от април

Парното и топлата вода да поевтинеят от април, предложи вчера Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР). Предвижданото намаление е различно за отделните топлофикационни дружества. Поевтиняването й е възможно заради предстоящото намаляване на цените на газа с около 23% от следващия месец. За двете най-големи топлофикации - София и Пловдив, поевтиняването ще е почти символично. В столицата ще е в рамките на 3%. С около 50 стотинки за киловатчас по-малко ще се продават топлата вода и парното в Пловдив, където промяната е почти пренебрежима.

„Монитор”        

Ексдепутатът Павел Чернев почина пред столичен ресторант

Павел Чернев почина пред ресторант на столичната улица "Крум Попов", съобщават от СДВР. Той е бил в заведението с компания. След като му е прилошало, излязъл навън и е паднал на земята. Починал е на място. Извикана е линейка, но дошлите на място лекари единствено са констатирали смъртта му.

Жилището на Чернев се намира на метри от ресторанта, съобщава БЛИЦ. Това е било неговото квартално заведение. По-рано от МВР излязоха с официална информация по случая, в която обаче не се споменаваше името на починалия. От там изтъкват, че не става въпрос за убийство. При първоначалния оглед на полицията не са открити следи от насилие. Най-вероятно става въпрос за естествена смърт. Сигналът за трупа е регистриран в 16.15 часа.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини