От х:

Днес в x:

Влюбена двойка се врече във вярност на Св.Валентин

    Влюбена двойка от Димитровград избра 14 февруари, за да сключи граждански брак. В тукашната ритуална зала във вярност се врекоха днес Елисавета и Янко, които вече са семейство Колеви.

    И двамата са от Димитровград, познават се от дълго време. Решили се на тази стъпка по Коледа. Тогава Янко предложил брак на любимата си и поискали да сторят това на Св.Валентин. И двамата са убедени, че любовта е смисъла на живота. Надяват се да я съхранят до края.

    Церемонията по бракосъчетанието бе водена отново от кмета Иво Димов. За втора поредна година той венчае двойка, решила да сключи брак на 14 февруари. Димов им пожела любов, щастие и подкрепа. Подари им бутилка вино. От местната организация на МГЕРБ младото семейство получи кошница с валентинки и шоколадови бонбони.

    Припомняме, че за втора поредна година с решение на Общинския съвет бракосъчетанието на 14 февруари - Св.Валентин и на 21 ноември -Деня на християнското семейство в Димитровград е безплатно. На днешния 14 февруари граждански брак сключва още една двойка в Общината - сватбата е в село Горски извор.

    Dimitrovgrad.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини