От х:

Днес в x:

"Арт денс" изненадаха съучениците си с флашмоб

    Танцов флашмоб изненада учениците от СОУ „Проф.д-р Асен Златаров“ в голямото междучасие днес. До тази сутрин посветен в намеренията на хореографа Ангелина Кръстева е бил само директорът на училището Чавдар Здравчев.

    „Момичетата отдавна искаха да направим тази изненада -сподели организатора – но аз все го отлагах, дори не предполагаха, че днес ще се случи. Вчера имах случай да говоря с директора, той даде съгласие и днес събрах танцьорките набързо.“

    Най-напред коридорите бяха огласени от съвременна музика. Любопитните бързо се ориентираха, а мнозина и се присъединиха към танцуващите. Други извадиха мобилните си телефони, за да запечатат събитието. За съжаление всички заложиха на клиповете и няма снимки от събитието. В края на междучасието към модерния танц бяха прибавени и буйните ритми и стъпки на циганско хоро.

    Ангелина Кръстева е ръководител на формацията „Арт денс“. Нейните възпитанички не просто са потърсили изява. Момичетата се надяват по този начин да популяризират заниманията си и да намерят съмишленици и желаещи да се занимават с танцово изкуство.

    Теодора Кирякова

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини