От х:

Днес в x:

На Първомай и селата е нужен нов кмет! Гласувайте за промяната като изберете №6!

Фактът, че всички политически партии и коалиции, регистрирани за участие в местните избори в община Първомай правят активна предизборна кампания, показва амбицията на политическите субекти да променят статуквото и през следващия мандат начело на общината да застане нов кмет.

Община Първомай действително има нужда от нов кмет, от нова енергия за развитие, от нова политика на управление.

Ако бъде преизбиран досегашнияj кмет Ангел Папазов, няма да донесе желаната промяна. Статуквото ще се запази, а то никога не е било двигател на развитие. Рутината никога не е водила към прогрес. За всички е видно, че градът и селата се нуждаят от коренна промяна. От нов тласък за развитие.

Другият основен претендент за кметския пост - Христо Вълчев, издигнат от ПП ГЕРБ, със заплахи и лъжи прави своята предизборна кампания. Навсякъде при срещи с хората се опитва да им вмени мисълта, че Първомай няма да види никакви финансови средства от Европейски програми, ако той не е кметът. Само че г-н Вълчев пропуска едно фундаментално правило: Истината винаги побеждава! Хората не са глупави, нито късопаметни. Всички ясно си спомнят какво се случи в Първомай само преди месец. Нагледно беше показано на първомайци как управлява партия ГЕРБ и как прави политика на местно ниво. ГЕРБ имаха пълен мандат с първото правителство на Борисов, сега са от година и половина управляващи, имат и депутатка макар и случайно избрана, но никой от Първомай и селата не видя видимите резултати за които говорят. Нито един проект не реализираха, нито една инвестиция не привлякоха. Сега говорят за бъдеще време. Опорните точки на Христо Вълчев са да оплюва опонентите си да говори открити лъжи, че Николай Митков и досегашния кмет Папазов са статуквото, че са едно и също. Но тази лъжа е продиктувана от страха на хората от ГЕРБ, че Митков е основен фаворит за кмет на града, че те не се припознават като нови лица, защото са хора от миналото. Хората на община Първомай не искат негативен кмет, който да ги дели на партии, а да ги обединява. Той това не го може. Човек, свързан с “олигархията” в Първомай, не е човек на промяната.

Община Първомай има нужда от промяна, от ново местно управление с грижа за хората. Първомайският регион трябва да се развива - да се откриват нови работни места, да се ремонтират пътищата, тротоарите, да се прави качествена ВиК-инсталация във всички населени места, да се работи с приоритет в социалната сфера с грижа за най-уязвимите групи в обществото - младежите, върастните, инвалидите. За децата са необходими нови детски кътове, спортни площадки от модерен тип.

Промяната за Първомай я носи кандидатът за кмет на общината Николай Митков. Един млад, трудолюбив и отговорен човек, доказал че милее за Първомай и селата! Че е прегърнал социалната идея, че не се спира пред трудностите и че може да работи за хората!

Гласувайте за промяната в Първомай като изберете №6 в бюлетините за кмет на Първомай, за общински съветници и кметове на селата!

ОБС на БСП - Първомай

Платен материал.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини