От х:

Днес в x:

Предизборната кампания на кандидатите от БСП е в разгара си

    Верни на убеждението, че община Първомай трябва да бъде управлявана по нов начин, с активното участие на гражданите, неправителствените организации и всички структури на гражданското общество, кандидатът за кмет на община Първомай Николай Митков и кандидатите за общински съветници от листата на БСП, правят предизборната си кампания с реален диалог с хората от общината.

    Среща с избиратели в ресторант "Бели брези"

    Над 100 човека дойдоха на среща в ресторант "Бели брези" с кандидатите за общински съветници: Светозар Славчев,Атанаска Симеонова,Юлия Бялкова, Ангел Ангелов и Борис Дойчев и кандидата за кмет на община Първомай Николай Митков. Кандидатите запознаха гражданите с основните акценти на своята управленска програма и получиха уверението на присъстващите, че ще ги подкрепят С НОМЕР6 ЗА ПРОМЯНА В ПЪРВОМАЙ!

    Среща с избиратели в кафене "Бохеми"

    Кандидатът за кмет на община Първомай Николай Митков и кандидатите за общински съветници: Светозар Славчев, д-р Атанаска Симеонова и Делян Караславов се срещнаха с избиратели от Първомай. Социалистите представиха своята управленска програма и разговаряха за проблемите на града с хората.
    "Не оставяйте друг да избира вместо вас. Гласувайте с номер 6", призова Митков.

    Среща в кафене "Билала"

    При изключително голям интерес премина срещата на кандидата за кмет на община Първомай Николай Митков и кандидатите за съветници: Светозар Славчев, д-р Атанаска Симеонова, Юлия Бялкова и Делян Караславов с хора от квартала в кафене "Билала". Социалистите представиха своята управленска програма и разговаряха за проблемите на първомайци. Присъстващите над 60 човека изразиха своята надежда за промяна в управлението на града. Те вярват, че промяната може да я осъществи млад и подготвен човек, какъвто е Николай Митков.

    Среща в "Керемидките"

    С нескрит интерес и ентусиазъм бяха посрещнати кандидатите от листата на БСП - Първомай в ресторант "Керемидките". "Досега, като социалисти, нашите срещи с хората винаги са били факт. Ако бъда избран за кмет на община Първомай, се ангажирам срещите с хората по места, не само в Първомай, но и по селата, да станат регулярни, за да можем заедно да работим за добруването на всички", каза Николай Митков. Всеки от кандидатите за съветници говори за проритетите в областта, в която са специалист.

    Среща в Дебър

    При засилен интерес премина срещата кандидата за кмет на община Първомай Николай Митков и кандидатите от листата на БСП Светозар Славов , Маринка Бояджиева и Ангел Ангелов с хората в Дебър. Социалистите представиха своите приоритети за населеното място:

    • Изграждане на автобусна спирка в центъра на Дебър, в посока Пловдив
    • Поставяне на автобусна спирка в началото на квартала, в посока Хасково
    • Смяна на плочките пред училище "Георги Караславов"
    • Използване на възможностите на европейските програми за преасфалтиране на улиците в Дебър
    • Баластриране на пътя към гробищата
    • Поддържане на гробищния парк
    • Поддържане на уличното осветление
    • Направа на нови тротоари

    Среща в Любеново

    Кандидатът за кмет на община Първомай Николай Митков и кандидатите за общински съветници от листата на БСП Светозар Славчев, д-р Атанаска Симеонова, Юлия Бялкова и Атанас Стоев представиха своята управленска програма пред жителите на Любеново. Любеновци споделиха своето огорчение, че двата големи квартала Любеново и Дебър съществуват в сянката на Първомай. В последните години нищо не е правено в Любеново, а има нужда от ремонт и асфалтиране на улиците, както и да се направи градинката в центъра.
    "Аз, също като вас, съм убеден, че на община Първомай й е нужна промяна. Ние ще работим за добруването на всички. Подкрепете ни с номер 6 в трите бюлетини", призова Николай Митков.

    Среща в село Брягово

    Кандидатът за кмет на община Първомай Николай Митков и кандидатите за общински съветници посетиха село Брягово. Те бяха посрещнати изключително радушно, тъй като родата на Николай Митков е от селото.На срещата с жителите на селото бяха коментирани най-наболелите проблеми. Кандидатът за кмет Атанас Кръстев представи основните приоритети от своята програма:

    • Почистване на речното корито
    • Почистване и укрепване на мостовете по реката
    • Възстановяване на църквата, камбанарията и оградата на църковния двор
    • Осветление и ремонт на улиците
    • Поставяне на дъждарки по улиците
    • Бряговци заявиха своята подкрепа за кандидатите на БСП и и им пожелаха успех с номер 6.

    Среща в село Крушево

    На среща с жителите на село Крушево кандидатът за кмет на община Първомай Николай Митков, и част от листата на кандидатите за общински съветници от БСП бяха коментирани най-наболелите проблеми в селото. Кандидатът за кмета на село Крушево Иван Георгиев представи своята програма за управление като акцентира на:

    • Ремонт на сградата на читалището
    • Ремонт на пенсионерския клуб
    • Възстановяване на спортната площадка зад детската градина
    • Почистване на речното корито
    • Отделяне на място за селско сметище
    • Регулярно събиране на сметта
    • Поставяне на автобусни спирки

    Футболният отбор Марица - Градина получи нови екипи

    При среща преди време с футболния отбор Марица - Градина момчетата споделиха че нямат екипи!От вчера вече имат, благодарение на кандидата за кмет на община Първомай Николай Митков. Екипите се състоят от гащета,тениски и гети. "В община Първомай трябва да създаваме бъдеще за младите хора, те трябва да са здрави, да спортуват. В управленската ми програма е заложено като приоритет подпомагането на спортните отбори и масовите спортни мероприятия", подчерта Митков.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини