От х:

Днес в x:

Volkicar състезание за любителите на високите скорости се организира утре в парк Марица

    За първи път в Димитровград ще се организира Volkicar състезание с подкрепата на кандидата за кмет от ГЕРБ Иво Димов. То е планувано на 3 октомври -събота от 11:00 часа в парк "Марица". В зрелищната надпревара ще участват 8 автомобила, разказа организаторът Езджан Мустафов.Тази вечер пилотите на малките автомобили направиха обиколка из димитровградските улици.

    Volkicar състезания у нас се провеждат за втора поредна година. Целта е България да стане част от международен шампионат, в които участват 7 държави. Обмисля се и възможност част от Републиканския шампионат да се проведе в Димитровград догодина. 

    Колите се характеризират  със 1 250 -кубиков двигател, тежат 500 кг. Лесно тръгват и спират, лесно се и овладяват, допълни Мустафов. При конструирането им са участвали специалисти от Италия.

    В надпреварата утре ще се включи и кандидатът за кмет Иво Димов. Според него, събитието е зрелищно и нестандартно и ще предизвика интереса на любителите на високите скорости. Димов призна, че наскоро научил за съществуването на тези автомобили и ще се нуждае от инструктаж преди да седне зад волана утре.

    Платена публикация

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини