От х:

Днес в x:

8 срещи от началото на сезона и нито една победа за „Борислав“

Според Костадин Момчилов, който има статистика за представянето на мъжкия отбор по футбол на град Първомай от 1957 година, няма по-лошо начало на шампионата от тазгодишното. 8 мача, 5 загуби, 3 равенства и нито една победа. Головата разлика е единствената, която от време навреме дава малко „въздух“ на бориславци и те понякога успяват да се изкачат до 16 място.

6: 19! Като в последните 2 срещи са вкарани 4 от 6-те гола.

Предишният мач– когато „Борислав“ гостува на „Евроколеж“, се превърна в екшън. Първомайци на два пъти повеждаха в резултата, а при 3: 2 за домакините успяха да изравнят. До там им стигнаха и силите. Колежани си взеха своето с 5:3.

За разлика от гостуването, последната среща на „Бориславци“ отново беше разочарование за публиката на стадиона – измъчена и беззъба игра, разпилени и безцелно лутащи се по терена футболисти. Равенството 1:1 не зарадва никого, най- малко гостите, които направиха редица пропуски.

Предстои тежък мач на стадиона в Несебър срещу лидерите от ОФК „Несебър“, а феновете на отбора, загубили надежда за приятна изненада се молят поне головата разлика да не набъбне прекалено много.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини