От х:

Днес в x:

Коалиция Да за Димитровград представи кандидат - съветниците си след регистрация в ОИК

    Пълна листа от 33-ма кандидати за общински съветници подаде днес в Общинската избирателна комисия (ОИК) коалиция "Да за Димитровград". Регистрира и кандидат за кмет на Общината в лицето на Стефан Димитров. В 20 села "Да за Димитровград" издига кандидати за кметове. Изключение са Воден, Малко Асеново и Скобелево.

    Представени бяха и някои от кандидатите за съветници от листата на коалицията. Първите 10 от тях са от т.нар. гражданска квота. Сред тях са Мартин Колев, Валентина Кунева, д-р Здравко Крушарски, Мая Христозова и др.

    Това са хора професионалисти в своята област, те имат своята визия за развитието на Димитровград, а за нас е важна не политическата логика, а гражданската позиция. С тези думи представи листата кандидатът за кмет Стефан Димитров. Според него, факта, че се залага на гражданската квота в листата е избор на всеки един димитровградчанин.

    "За разлика от другите, ние не сме единствено и само политически привърженици, ние сме хора, които искаме да работим за Димитровград и да го променим към по-добро. За съжаление една голяма част от партиите предпочитат да работят само за партиите си", каза още Димитров. Според него, ясно се вижда, че у нас в последните 15 години няма национални каузи.

    Той посочи, че аргументите му да бъде кандидат за кмет са свързани с хората, с които е заедно. Всеки от тях има визия за промяна и смятам, че заедно можем да я реализираме, каза Димитров. За да подкрепят  кандидат -кмета на "Да за Димитровград" пред ОИК дойдоха негови близки и роднини, които му пожелаха успех на изборите с цветя и плакати.

    Dimitrovgrad.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини